-30%

Natural nutrition Vitamín C v prášku, 400 g

Original price was: 9,90€.Current price is: 6,90€.

Natural nutrition Vitamín C v prášku podporuje tvorbu kolagénu, imunitný systém a metabolizmus, zároveň znižuje únavu a vyčerpanie. Rýchlo rozpustný, ideálny ako alternatíva k tabletám. Bez sladidiel, cukru a GMO.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Nie je na sklade

Popis

Natural nutrition Vitamín C v prášku, 400 g

Natural nutrition Vitamín C v prášku výrazne zlepšuje jeho absorpciu v tele. Toto zaisťuje efektívne využitie vitamínu C pre rôzne funkcie organizmu. Vitamín C je významný antioxidant, ktorý pomáha ochraňovať telo pred oxidačným stresom a poškodením spôsobeným škodlivými voľnými radikálmi. Postupné uvoľňovanie vitamínu C môže predĺžiť jeho antioxidačnú aktivitu, čo zabezpečuje nepretržitú ochranu počas celého dňa.

Vitamín C hrá kľúčovú úlohu pri podpore imunitného systému. Pomáha stimulovať tvorbu bielych krviniek, zlepšuje funkciu imunitných buniek a posilňuje obranu organizmu pred infekciami a chorobami. Jeho postupné uvoľňovanie môže pomôcť udržať optimálnu funkciu imunitného systému v priebehu času.

Vitamín C, tiež známy ako kyselina askorbová, je významný antioxidant a hrá kľúčovú úlohu pri mnohých biologických procesoch. Je nevyhnutný pre syntézu kolagénu, dôležitého pre zdravie kože, kostí, ciev a iných tkanív. Okrem toho zlepšuje imunitný systém a zvyšuje absorpciu železa z rastlinnej stravy. Nedostatok vitamínu C môže viesť k krvácaniu ďasien, pomalému hojeniu rán, únave a oslabenému imunitnému systému. Pre dospelých sa odporúča denne konzumovať 65 až 90 mg vitamínu C. Pre tehotné a dojčiace ženy je to 85 až 120 mg.

Zloženie

Vitamín C (kyselina L-askorbová).

Odporúčané dávkovanie

Dávkovanie: Dospelí: 1-krát denne 1g (1/8 čajovej lyžičky) prášku rozmiešajte vo vode a vypite.

Deti: 1-krát denne špičku čajovej lyžičky (300mg) rozmiešajte vo vode a vypite.

Odporúčaná denná dávka: dospelí: 1000mg, deti: 300mg

Účinné látky v ODD

Účinné látky v dennej dávke: dospelí (1000mg): vitamín C 1000mg (1250% RVH), deti (300mg): vitamín C 300mg (375% RVH), RVH=referenčná výživová hodnota.

Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.

Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia