-30%

Warrior Multivitamín Gummies so zinkom, 60 gummies

Kategória: Značka:

Original price was: 9,90€.Current price is: 6,90€.

Warrior Multivitamín Gummies so zinkom sú ovocné želé cukríky plné vitamínov a prospešných látok. Podporujú imunitu, zdravé svaly, kosti a zuby. Tieto medvedíky si obľúbia deti aj dospelí, s minimom cukru a tuku.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

10 na sklade

Popis

Warrior Multivitamín Gummies so zinkom, 60 gummies

Warrior Multivitamín Gummies so zinkom sú ovocné cukríky v tvare medvedíkov obohatené o vitamíny a zinok, vhodné pre deti aj dospelých. Obsahujú široké spektrum vitamínov (A, B3, B6, B9, B12, C, D3, E, H, K), jód a zinok. Sú bez umelých farbív a konzervačných látok, a potešia celú rodinu.

Chutní gumoví medvedíci plní vitamínov

Vitamín A prospieva zraku, zatiaľ čo vitamíny skupiny B podporujú imunitu, metabolizmus a zároveň správnu funkciu buniek, nervového i tráviaceho systému. Okrem toho, vitamín C posilňuje imunitný systém. Vitamín D je nevyhnutný pre zdravý vývoj kostí, pričom biotín (vitamín H) udržiava zdravú pokožku, vlasy aj sliznice. Vitamín K ovplyvňuje zrážanie krvi. Zinok podporuje plodnosť, metabolizmus živín, syntézu DNA i vitamínu A. Ďalej, jód je dôležitý pre mozgové funkcie, nervy, metabolizmus, hormóny a štítnu žľazu. Napokon, vitamín E chráni bunky pred oxidačným stresom.

Warrior Multivitamín Gummies vám dodajú energiu na celý deň a posilnia imunitu. Jedno balenie obsahuje 60 jahodovo-jablkových gumíkov.

Odporúčané dávkovanie

Dávkovanie: Deti od 4 rokov: 1 gumený medvedík 1-krát denne. Dospelí: 2 gumené medvedíky 1-krát denne.

Odporúčaná denná dávka: deti od 4 rokov: 1 gumený medvedík, dospelí: 2 gumené medvedíky

Zloženie

Glukózový sirup, cukor, hovädzia želatína, kyselina L-askorbová (vitamín C), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, farbivá (koncentrát z mrkvy, tekvice a čiernych ríbezlí), nikotínamid (vitamín B3), dl-alfa-tokoferyl-acetát (vitamín E), prírodná aróma, povlakové látky kokosový olej, repkový olej, karnaubský vosk; síran zinočnatý, pyridoxínhydrochlorid (vitamín B6), retinylpalmitát (vitamín A), kyselina pteroylmonoglutámová (vitamín B9), fytomenadión (vitamín K1), D-biotín (vitamín B7), jodid draselný, cholekalciferol (vitamín D3), kyanokobalamín (vitamín B12).

Účinné látky v 1 gumenom medvedíkovi: Vitamín C 40mg (50% RVH), vitamín B3 8mg (50% RVH), vitamín E 6mg (50% RVH), zinok 1,5mg (15% RVH), vitamín B6 0,7mg (50% RVH), vitamín A 200μg (25% RVH), vitamín B9 100μg (50% RVH), vitamín K1 37,5μg (50% RVH), biotín 25μg (50% RVH), jód 22,5μg (15% RVH), vitamín D3 2,5μg (50% RVH) , vitamín B12 1,25μg (50% RVH). RVH=referenčná výživová hodnota.

Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre deti mladšie ako 4 roky, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.  Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť. Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Minimálna trvanlivosť do: dátumu uvedeného na spodnej strane nádoby.

Distribútor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia