-20%

BrainMax Pure Pancake Mix, Zmes na lievance, BIO, 1000 g

Kategórie: , Značka:

Original price was: 14,90€.Current price is: 11,90€.

BrainMax Pure Pancake Mix je proteínová zmes na palacinky, ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú chutný a jednoduchý spôsob, ako začať deň.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

BrainMax Pure Pancake Mix, Zmes na lievance, BIO, 1000 g

BrainMax Pure Pancake Mix je proteínová zmes na palacinky, ideálna pre tých, ktorí hľadajú chutný a jednoduchý spôsob, ako začať deň. Základom sú BIO špaldová múka, mlieko a vajcia, sladené trstinovým cukrom. Obohatená o mliečny BIO proteín, poskytuje dostatok bielkovín. Stačí pridať vodu, dobre premiešať a naliať cesto na panvicu s trochou tuku. Zmes obsahuje len BIO ingrediencie a je ideálna na rodinné raňajky, pikniky alebo ako sladký záver večere. S jedným balením pripravíte približne 50 stredne veľkých lievancov.

Tieto lievance zvládne každý!

Na prípravu nadýchaných palaciniek stačí pridať vodu do zmesi. Obsahuje kvalitné bielkoviny z mliečneho proteínu. Na dozdobenie môžete použiť orieškové maslo, džem, kokosové chipsy alebo ovocie. BrainMax Pure Pancake Mix sú skvelé raňajky, ktoré pripravíte za pár minút.

pancake mix uvod2

Postup

Vo väčšej mise zmiešajte 1:1 voda a zmes (100 g zmes + 100 ml voda). Metličkou vymiešajte do vláčneho cesta. Hneď po spojení restujte na ghí na stredne veľkom stupni. Akonáhle sú na povrchu vidieť bublinky otočte a dorestujte z druhej strany. S jedným balením pripravíte cca 50 stredne veľkých lievancov.

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota

1628 kJ / 389 kcal

Tuky

4,99 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

2,05 g

Sacharidy

56,90 g

– z toho cukry

22,80 g

Bielkoviny

11,36 g

Soľ 0,05 g

Zloženie: špaldová múka*, mliečny proteín*, trstinový cukor*, tapioková múka*, sušené mlieko*, sušené vajcia*, himalájska soľ, jedlá sóda. *produkt z ekologického poľnohospodárstva.

Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste.

Hmotnosť: 1000 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia