-20%

4Slim Sladidlo z Čakanky Klasik, 350 g

Original price was: 9,90€.Current price is: 7,90€.

4Slim Sladidlo z Čakanky je tekuté sladidlo z čakankového extraktu. Chutná vegánska alternatíva medu s nízkym obsahom kalórií a vysokým podielom vlákniny.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

5 na sklade

Popis

4Slim Sladidlo z Čakanky Klasik, 350 g

4Slim Sladidlo z Čakanky je tekuté sladidlo z čakankového extraktu. Chutná vegánska alternatíva medu s nízkym obsahom kalórií a vysokým podielom vlákniny. Obsahuje len 13 % cukru, bez lepku, laktózy, konzervantov, soli, pridaného cukru a sladidiel. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

Sladidlo s nízkym obsahom uhľohydrátov je vyrobené patentovanou metódou z koreňa čakanky. Obsahuje vysoký podiel prospešnej vlákniny a má glykemický index nižší ako 5. Čakanka originál Low Carb obsahuje len 5 % sacharidov, čo je 10-15x menej než agávový a javorový sirup. V porovnaní s inými prírodnými sladidlami obsahuje o 95 % menej cukru a o 45 % menej kalórií.

Výhody

  • Vhodná pre nízkokalorické redukčné diéty.
  • Rozpustná vláknina prispieva k pocitu sýtosti.
  • Bez lepku, laktózy, konzervantov a soli.
  • Vysoký obsah vlákniny.
  • Znížená energetická hodnota.

Tento výrobok má jedinečnú vlastnosť – dokáže nahradiť aj tuk na pečenie! Znižuje tak nielen kalorickú hodnotu pečiva nahradením cukru, ale aj energetickú hodnotu jedál nahradením tuku až o 100 %.

Obsahuje o 95 % menej cukru a o 45 % menej kalórií v porovnaní s inými prírodnými sladidlami (med, javorový sirup, agávový sirup), čo ho robí ideálnym pre redukčnú diétu. Jedlá pripravené s použitím čakanky originál majú nižšiu energetickú hodnotu, čo pri pravidelnom používaní vedie k prirodzenému úbytku tukových zásob.

Nutričné hodnoty

Výživové hodnoty:
na 100 g
Energetická hodnota
704 kJ/173 kcal
tuky
0 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny
0 g
sacharidy
11,5 g
– z toho cukry
11,5 g
Vláknina
63,5 g
Bielkoviny
0 g
Soľ
0 g

Zloženie : extrakt z koreňa čakanky (min. 51 %), rozpustná vláknina, sladidlo glykozidy steviolu, zvlhčovadlo glycerol, karamel.

Dávkovanie je rovnaké ako pri mede pri sladení, pričom 1 g nahradí približne 4 g tuku v jedle.

Použitie: Čakanka originál sa môže používať nielen na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, keksov, zmrzliny, palaciniek a jogurtov. Možno ju použiť aj v teplej kuchyni na pečenie všetkých druhov sladkého pečiva a koláčov.

Na priamu konzumáciu bez riedenia a na prípravu sladkých pokrmov

Balenie: 350 g

Minimálna trvanlivosť: pozri obal

Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri teplote do 20 stupňov.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia