-38%

BrainMax Pure Protein Balls Blueberry Cheesecake, 8 ks

Original price was: 7,90€.Current price is: 4,90€.

BrainMax Pure Protein Balls Blueberry Cheesecake sú z BIO srvátkového a mliečneho proteínu, obalené v BIO mliečnej čokoláde s príchuťou čučoriedkového cheesecaku.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

BrainMax Pure Protein Balls Blueberry Cheesecake, Proteínové guličky, Čučoriedkový cheesecake, BIO, 8 ks

BrainMax Pure Protein Balls Blueberry Cheesecake sú vyrobené z BIO srvátkového a mliečneho proteínu, obalené v jemnej BIO mliečnej čokoláde s príchuťou čučoriedkového cheesecaku. Obsahujú lyofilizované čučoriedky, ktoré dodávajú osviežujúcu chuť. Guličky sú sladené erytritolom a obohatené o prírodnú arómu lesných plodov bez umelých farbív. Každé balenie obsahuje viac ako 26 g bielkovín a 21 g vlákniny.

Lahodné proteínové guličky s lyofilizovanými čučoriedkami

BIO proteínové guličky v BIO mliečnej čokoláde s príchuťou sladkého čučoriedkového cheesecaku a lyofilizovanými čučoriedkami. Každá gulička obsahuje 3,3 g bielkovín a 2,66 g vlákniny, sladené erytritolom as prírodnou arómou lesných plodov. Tieto guličky vám dodajú potrebnú energiu, zasýtia vás a potešia vaše chuťové bunky bez pocitu viny. Ideálna voľba pre tých, ktorí chcú zdravú a lahodnú desiatu bohatú na bielkoviny, ktorá sa zmestí aj do vrecka.

čučoriedky s čučoriedkami

Aké sú výhody týchto guličiek ?

  • Vysoký obsah BIO bielkovín: Zmes srvátkového a mliečneho BIO proteínu poskytuje kompletné spektrum aminokyselín, čo robí tieto guličky ideálnym zdrojom bielkovín pre vaše telo.
  • Lahodná BIO mliečna čokoláda: Každá gulička je obalená v kvalitnej BIO mliečnej čokoláde, ktorá v kombinácii s čučoriedkami ponúka krémovú a osviežujúcu chuť.
  • Vitamínová nádielka: Lyofilizované čučoriedky pridané do guličiek sú bohaté na antioxidanty, ktoré podporujú celkové zdravie a dodávajú im sviežu ovocnú chuť.
  • Skvelý zdroj vlákniny: Čakankový sirup a mandľový krém prispievajú k obsahu vlákniny v guličkách, čo podporuje zdravé trávenie.

proteín klicky prechod2

Sladené BIO Erytritolom

Sladené BIO erytritolom, ktorý je prírodným sladidlom s glykemickým indexom 0. Erytritol stimuluje rast probiotických baktérií v tenkom čreve a nespôsobuje kazivosť zubov.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1433 kJ /343 kcal
Tuky 18,79 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny

7,67 g

Sacharidy 15,29 g
– z toho cukry 11,18 g
Vláknina 17,73 g
Bielkoviny 22,41 g
Soľ

0,14 g

Zloženie: (23 %) zmes proteínov (srvátkový proteín*, mliečny proteín* ), (23 %) mliečna čokoláda * (trstinový cukor*, sušené mlieko plnotučné*, kakaové maslo*, kakaová hmota*, emulgátor: sójový lecitín*, vanilkový extrakt*), čakankový sirup, mandľový krém*, zvlhčujúca látka: glycerol*, kakaové maslo*, (3 %) lyofilizované čučoriedky, sladidlo: erytritol*, aróma lesných plodov. *produkt z ekologického poľnohospodárstva.

Pôvod: Vyrobené v Českej republike. Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie :Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 120 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia