-20%

BrainMax Pure ChocoCoco Granola, 400 g

Kategórie: , Značka:

Original price was: 9,90€.Current price is: 7,90€.

BrainMax Pure ChocoCoco Granola kombinuje jemnosť BIO kešu orechov a kokosovej smotany. Vhodná pre vegánov, celiakov a vyrobená zo 100% BIO ingrediencií.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

BrainMax Pure ChocoCoco Granola, Čokoláda a Kokos, 400 g

BrainMax Pure ChocoCoco Granola spája jemnosť BIO kešu orechov a kokosovej smotany s chrumkavými kokosovými chipsami, chia semienkami a quinou, ktoré jej dodávajú tú správnu krehkosť. Je ideálna pre vegánov a celiakov, pričom všetky suroviny sú v 100% BIO kvalite. Dokonalá kombinácia veľkých kúskov do chrumkava pečených BIO ovsených vločiek je obohatená o kvalitnú dávku vegánskej čokolády, čím vytvára perfektný pôžitok.

Veľké a chrumkavé kúsky

V ChocoCoco granole sme sa opäť zamerali na jednoduché zloženie z vybraných BIO surovín, ktoré jej dodávajú jedinečnú a plnú chuť i vôňu – bez použitia umelých aróm či nekvalitných tukov. Navyše, táto dokonalá kombinácia je bezlepková a vhodná aj pre vegánov, pretože všetky použité ingrediencie sú rastlinného pôvodu.

granola choco poháre 2 f

Pure Choco coco = čistá chuť čokolády a kokosu

V každom súste sa dokonale prepájajú jemné kúsky vegánskej horkej čokolády s intenzívnou chuťou kakaa a lahodným nádychom kokosu. Prirodzenú sladkosť s karamelovým tónom sme dosiahli pridaním kokosového sirupu. Je to absolútny čokoládovo-kokosový zážitok, ktorý očarí aj tých najnáročnejších gurmánov!

Výhody

  • 100% VEGAN a bez lepku: Všetky použité ingrediencie sú rastlinného pôvodu a bez lepku.
  • Obsahuje kvalitný kokosový olej: Ľahko stráviteľný a využitý ako rýchly zdroj energie. Obsahuje zdraviu prospešnú kyselinu laurovú. Má protizápalové a antibakteriálne účinky.
  • Vyvážená zmes komplexných sacharidov: Navodzuje pocit sýtosti a pôsobí na správnu činnosť čriev.

Sladené kokosovým sirupom

Namiesto cukru sme použili kokosový sirup. Jedná sa o úplne prírodné sladilo, ktoré si vďaka svojmu šetrnému spracovaniu zachováva väčšinu živín. Sirup je bohatý na zinok a veľmi nízky glykemický index – 35.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2166,53 kJ/ 517, 81 kcal
Tuky 33,69 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 24,11 g
Sacharidy 38,65 g
– z toho cukry 16,01 g
Vláknina 9,40 g
Bielkoviny 8,21 g
Soľ 0,05 g

Výživové hodnoty na porciu

Energetická hodnota

650 kJ / 155 kcal

Tuky 10,11 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

7,23 g

Sacharidy

11,59 g

– z toho cukry 4,80 g

Vláknina

2,82 g

Bielkoviny

2,46 g

Soľ 0,01 g

Zloženie: bezlepkové ovsené vločky*, kokosový olej*, kokosový sirup*, (10 %) kúsky horkej čokolády* (kakaová hmota*, trstinový cukor*, kakaové maslo*), kešu orechy*, kokosová smotana*, (6,3 %) kokosové chipsy*, chia semienka*, pufovaná quinoa*, kakao prášok*, kokosové mlieko sušené*. *Surovina v BIO kvalite. *Surovina v BIO kvalite. Výrobok je bezlepkový a vegánsky. Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení. Tento produkt obsahuje 100% ingrediencií v BIO kvalite. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na zadnej strane obalu.

Pôvod: Vyrobené v ČR.

Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov.

Hmotnosť: 400 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia