-9%

BrainMax Pure Choco Raspberry Granola, BIO, 400 g

Kategórie: , Značka:

Original price was: 10,90€.Current price is: 9,90€.

BrainMax Pure Choco Raspberry Granola je vyrobená z bezlepkových BIO ovsených vločiek, malín, horkej čokolády a sladená kokosovým sirupom a cukrom. Obsahuje chia semienka, brusnice a je zjemnená BIO mandľovým krémom. Pečená s ghí z BIO masla, granola má takmer 12 g vlákniny na 100 g a je bez lepku!


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

BrainMax Pure Choco Raspberry Granola, BIO, 400 g

BrainMax Pure Choco Raspberry Granola kombinuje bezlepkové BIO ovsené vločky s chuťou malín a horkej čokolády. Sladkosť jej dodáva kokosový sirup a kokosový cukor, zatiaľ čo kúsky organických brusníc obohacujú jej chuť. Chia semienka poskytujú vlákninu a zdravé tuky, a jemnosť granole zaručuje náš vlastný BIO mandľový krém. Pečenie prebieha na ghí z BIO masla. Na 100 g obsahuje granola takmer 12 g vlákniny, pričom všetky ingrediencie sú v BIO kvalite a neobsahuje lepok!

Čoko-malinové pokušenie

Jemná kombinácia granoly s lyofilizovanými malinami a horkou čokoládou je ideálna pre všetkých milovníkov čokolády a ovocia. Granola je pečená s BIO ghí maslom a obohatená o BIO brusnice, organické chia semienka a kokosový sirup, ktorý jej dodáva príjemnú sladkosť. Stačí ju zaliať mliekom, alebo zmiešať s jogurtom či tvarohom.

granola choco malina

Zdroj sacharidov, vlákniny a zdraviu prospešných tukov

Bezlepkové ovsené vločky v kombinácii s chia semienkami a mandľovým krémom sú bohatým zdrojom kvalitných sacharidov, zdravých tukov a vlákniny. Spoľahlivo zasýtia a dodajú dlhodobú energiu, čím podporia vaše telo aj myseľ počas celého dňa.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1853 kJ/ 443 kcal
Tuky 43,10 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 6,43 g
Sacharidy 42,08 g
– z toho cukry 22,25 g
Vláknina 11,92 g
Bielkoviny 10,89 g
Soľ 0,22 g

Výživové hodnoty na porciu (30 g)

Energetická hodnota

556 kJ / 133 kcal

Tuky 12,93 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

1,93 g

Sacharidy

12,62 g

– z toho cukry 6,67 g

Vláknina

3,58 g

Bielkoviny

3,27 g

Soľ 0,07 g

Zloženie: bezlepkové ovsené vločky*, mandľový krém *, kokosový sirup*, mandle *, (8 %) horká čokoláda* (kakaová hmota*, trstinový cukor*, kakaové maslo*, emulgátor: sójový lecitín *, vanilkový extrakt*), brusnice*, (6 %) lyofilizovaný malinový prášok*, prepustené maslo ghí*, chia semienka*, kokosový cukor*, soľ. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 100% surovín poľnohospodárskeho pôvodu v BIO kvalite. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na bočnej strane.

Pôvod: EÚ/ mimo EÚ. Vyrobené v ČR.

Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov.

Hmotnosť: 400 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia