-21%

Czech Virus Super Greens Pro – 12 g

Katalógové číslo: - Kategórie: , , Značka:

Original price was: 1,20€.Current price is: 0,95€.

Bohatá zelená zmes na prečistenie tela.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Super Greens pro – vzorka

Super Greens Pro je funkčný produkt s obsahom zelených látok. Každá dávka obsahuje 2 gramy Chlorelly, 2 gramy Spiruliny, 0,5 gramov mladého jačmeňa a 0,5 gramov mladej pšenice. Pri vyvíjaní produktu sa nezabudlo ani na chuť. Napokon vznikol Super Greens Pro, chutný zelený elixír s pozitívnymi účinkami aktívnych látok.

Super Greens Pro je zmes zelených potravín s mnohými prírodnými látkami a vlákninou. Obsahuje dostatočnú dávku adaptogénov z rastlinných zdrojov.

Obsahuje  prírodné arómy a neobsahuje syntetických farbivá. Sladené iba glykozidmi steviolu (sladidlo z rastliny stevia  prírodného pôvodu). bez plnidiel, bez zahusťovadiel, bez odpadu, ktoré nemajú v kvalitnom výrobku miesto!

Výroba následne prebieha vo firme s viac než 20-ročnou tradíciou s potravinovými doplnkami a vlastní certifikát kvality EN ISO 9001 a 22000.

Účinné látky Super Greens pro :

  • Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa, Chlorella vulgaris) je zelená sladkovodná jednobunková riasa s vysokým obsahom chlorofylu, bielkovín, minerálnych látok a ďalších živín, verejnosti známa najmä vo forme doplnku výživy. Využíva sa však tiež v kozmetickom priemysle či napríklad v oblasti biotechnológií. V súčasnosti sú najväčším producentom chlorelly ázijské krajiny. Jej pestovanie pre komerčné účely začalo v 60. rokoch 20. storočia v Japonsku
  • Spirulina je sladkovodná sinica, ktorá sa radí medzi zelené potraviny. Spirulina je radená medzi významné antioxidanty. Prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu, k normálnej hladine cukru v krvi, ku kontrole hmotnosti a prirodzenej tvorbe svalovej hmoty. Celkovo podporuje vitalitu organizmu.
  • Mladý jačmeň je prírodný produkt, ktorý obohacuje stravu o rad vitamínov, minerálov, enzýmov, chlorofyl a iné antioxidanty. Listy mladého jačmeňa sa zbierajú, oplachujú a odšťavujú. Vzniknutá šťava je potom usušená pri nízkej teplote.
  • Mladá pšenica čiže prášok z pšeničnej trávy je bohatým zdrojom chlorofylu. Bielkovinové zloženie pšeničnej trávy obsahuje všetkých 8 esenciálnych aminokyselín. Taktiež obsahuje veľa vitamínov, minerálov a ß-glukán, polysacharidovú molekulu, ktorá funguje ako antioxidant.

Tabuľka nutričných hodnôt

Veľkosť jednej dávky: 12 g
Počet dávok v balení: (360 g) 30
Energetická hodnota 24 kcal/101 kJ
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 1,6 g
z toho cukry <0,5 g
Bielkoviny 2,5 g
Vláknina 2,5 g
Soľ 0 g
Chlorella (Chlorella vulgaris) 2 000 mg
Spirulina (Arthrospira platensis) 2 000 mg
Mladý jačmeň (Hordeum vulgare) 500 mg
Mladá pšenica (Triticum aestivum) 500 mg
Rutín (Sophora japonica) 190 mg
Extrakt z morskej borovice (Pinus pinaster) 200 mg
– z toho proanthokyanidíny 190 mg
Huba Reishi (Ganoderma lucidum) 190 mg
Extrakt z hrozna (Vitis vinifera) 100 mg
– z toho proanthokyanidíny 95 mg
Extrakt z petržlenu (Petroselinum crispum) 100 mg
Cordyceps (Cordyceps sinensis) 100 mg
Kvercetín (Sophora japonica) 47 mg
Bromelaín 7,2 mg
Papaín 7,2 mg
Naringín (Citrus paradisi Macfadyen) 9,8 mg
Extrakt z plodov jalovca (Juniperus communis) 4,7 mg
Lykopén (Lycopersicon esculentum) 1 mg
Extrakt z granátového jablka (Punica granatum) 0,7 mg

Zloženie Super Greens pro

Jablko Fresh:  Jablčná vláknina, chlorella vulgaris prášok, spirulina (arthrospira platensis, extrakt z celej rastliny), aróma, mladý jačmeň (hordeum vulgare, klíčky), prášok z mladej pšenice (triticum aestivum, klíčky), regulátor kyslosti (kyselina citrónová, xantánová guma, rutín (sophora japonica, extrakt z púčika), extrakt z kôry borovice morskej (pinus pinaster), huba reishi (ganoderma lucidum, extrakt z plodov), extrakt zo semien hrozna (vitis vinifera), extrakt z petržlenu (petroselinum crispum), cordyceps (cordyceps sinensis, extrakt z mycélia), kvercetín (sophora japonica, extrakt z púčika), sladidlo (steviol-glykozidy zo stévie), bromelaín z ananásu (1 200 GDU/g), papaín z papáje (1,5 FIP U/mg), naringín (extrakt z plodov citrus paradisi macfadyen), borievka (juniperus communis, extrakt z plodov), lykopén (lycopersicon esculentum, extrakt z paradajky), granátové jablko (punica granatum, extrakt z ovocia).

Lesné ovocie: Jablčná vláknina, aróma, chlorella vulgaris prášok, spirulina (arthrospira platensis, extrakt z celej rastliny), mladý jačmeň (hordeum vulgare, klíčky), prášok z mladej pšenice (triticum aestivum, klíčky), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), xantánová guma, rutín (sophora japonica, extrakt z púčika), extrakt z kôry borovice morskej (pinus pinaster), huba reishi (ganoderma lucidum, extrakt z plodov), extrakt zo semien hrozna (vitis vinifera), extrakt z petržlenu (petroselinum crispum), cordyceps (cordyceps sinensis, extrakt z mycélia), kvercetín (sophora japonica, extrakt z púčika), sladidlo (steviol-glykozidy zo stévie), bromelaín z ananásu (1 200 GDU/g), papaín z papáje (1,5 FIP mg), naringín (extrakt z plodov citrus paradisi macfadyen), borievka (juniperus communis, extrakt z plodov), lykopén (lycopersicon esculentum, extrakt z paradajky), granátové jablko (punica granatum, extrakt z ovocia).

Dávkovanie Super Greens pro

Zmiešajte 12 g (1 dávku) s 300 ml vody a užívajte 1 x denne.

Informácie pre alergikov

Výrobok vyrobený v závode spracovávajúcom mlieko, vajíčka, sójové bôby, kôrovce, rybí olej, orechy.

Upozornenie

Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosah priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Neprekračujte dennú dávku (12 g). Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Nepoužívajte ako náhradu pestrej a vyváženej stravy.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Jablkový fresh, Lesné ovocie