-20%

Kevin Levrone Gold Creatine Chews – 240 tabliet

Katalógové číslo: - Kategória: Značka:

Original price was: 24,90€.Current price is: 19,90€.

Kevin Levrone Gold Creatine Chews sú ochutené tablety s kreatínom monohydrátom, základným doplnkom pre športovcov.

 


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Kevin Levrone Gold Creatine Chews – 240 tabliet

Kevin Levrone Gold Creatine Chews sú inovatívne tablety kreatínu v chutných príchutiach. Kreatín monohydrát, základný doplnok výživy pre športovcov, sa prirodzene vytvára v ľudskom organizme, ale pri fyzickej námahe sa rýchlo spotrebováva. Preto je odporúčané dopĺňať ho suplementáciou.

Mikronizovaný kreatín monohydrát je jedným z najobľúbenejších doplnkov stravy pre športovcov, a to z dobrého dôvodu. Ľudský organizmus vytvára kreatín z troch aminokyselín – arginínu, glycínu a metionínu. Tento kreatín sa premieňa na fosfokreatín, ktorý využívajú mozog, srdce a priečne pruhované svaly. Kreatín podporuje rast svalovej hmoty, urýchľuje regeneráciu, dodáva energiu a, čo je najdôležitejšie, je bezpečný.

Mikronizovaná forma kreatínu sa vyznačuje vysokou čistotou a lepšou vstrebateľnosťou vďaka svojej jemnej veľkosti, čím minimalizuje žalúdočné problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť pri užívaní klasického monohydrátu. Kevin Levrone Gold Creatine, využívajúci najnovšie technológie, je známy svojou vysokou kvalitou a všestrannosťou.

Aj keď organizmus prirodzene vytvára kreatín, pri fyzickej záťaži sa rýchlo spotrebováva, a preto je vhodné ho dopĺňať suplementáciou.

Výhody

  • Ochutené tablety
  • Zvyšujú výdrž a silu
  • Podporujú rast svalovej hmoty
  • Dodávajú energiu
  • Stimuluje syntézu bielkovín
  • Podporujú regeneráciu po tréningu

Odporúčané dávkovanie

Užívajte v tréningové dni 5 tabliet, 30 minút pred tréningom.  Počas užívania sa odporúča zvýšiť príjem tekutín na aspoň 2-3 litre denne.

Nutričné hodnoty

Množstvo:  240 tabliet
Obsah dávky: 5 tabliet
Počet dávok v balení: 48

Obsah v 5 g
Kreatín monohydrát 5 g
     z toho kreatín 4,4 g

Exotic zloženie: kreatín monohydrát, maltodextrín, objemové činidlo (E460(i)), protispekavé látky (E470b, E551), arómy, regulátory kyslosti (E330, E296), sladidlá (sukralóza, acesulfam K), farbivo (E).

Ostružina zloženia: kreatín monohydrát, maltodextrín, objemové činidlo (E460(i)), protispekavé látky (E470b, E551), arómy, regulátory kyslosti (E330, E296), sladidlá (sukralóza, acesulfam K).

Kreatín. Výživový doplnok. Výživový doplnok s kreatínom, odporúčaný pre dospelých, ktorí vykonávajú vysoko intenzívne cvičenia. Kreatín zvyšuje fyzickú výkonnosť pri po sebe idúcich sériách krátkodobého cvičenia vysokej intenzity, priaznivého účinku sa dosiahne pri dennom príjme 3 g kreatínu. Vitamín B6 prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a tiež prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Upozornenie : Neužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek prípravku. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Po konzumácii doplnku môže dôjsť k zvýšeniu hmotnosti. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej stravy. Odporúča sa pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl. Neužívajte v prípade tehotenstva alebo dojčenia. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Pred použitím balenia dobre pretrepte. tento výrobok sa predáva na hmotnosť, nie na objem. Počas prepravy a manipulácie môže dôjsť k určitému usadeniu prášku, čo môže ovplyvniť hustotu prášku. Tento výrobok obsahuje uvedenú porciu pri presnom odmeraní na váhu. Odmerka priložená v balení slúži na uľahčenie dávkovania, ale nezaručuje presné dávkovanie. Na odmeranie presného množstva sa odporúča použiť váhu .

Skladovanie:  Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Exotické ovocie, Dračie ovocie, Modrá malina