-8%

BrainMax Protein Bar, Proteinová tyčinka, MatchaCoco, 60g

Original price was: 2,49€.Current price is: 2,29€.

BrainMax Pure Protein Bar je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný zdroj energie a bielkovín bez toho, aby museli obetovať chuť.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

8 na sklade

Popis

BrainMax Protein Bar, Proteinová tyčinka, MatchaCoco, BIO, 60g

BrainMax Protein Bar je proteínová tyčinka s matchou a kokosom obsahuje kombináciu BIO srvátkového a BIO mliečneho proteínu, ktorá zaručuje 14 g bielkovín v každej tyčinke. Spojenie bielej čokolády, mandľového krému, kokosu a japonskej matchy vytvára výnimočnú exotickú chuť s dominujúcim kokosom. Táto kombinácia prekonáva mnohé kokosové cukrovinky, pričom neobsahuje arómy ani umelé sladidlá. Navyše, 98 % všetkých ingrediencií pochádza z ekologického poľnohospodárstva a tyčinka je bez lepku.

Proteínová tyčinka s nádychom exotiky

Ponorte sa do sveta luxusných chutí s našou BIO proteinovou tyčinkou, kde dominuje kokos a japonská matcha. Dokonalé spojenie s bielou čokoládou a mandľovým krémom, dosladené prírodným erytritolom, vytvára sladkú chuť, ktorú si zamilujete na prvé uhryznutie.

matcha coco final

14 g bielkovín z BIO mliečneho a BIO srvátkového proteínu

BrainMax Pure proteínová tyčinka obsahuje kombináciu BIO srvátkového a BIO mliečneho proteínu, čo zabezpečuje 14 g vysoko kvalitných bielkovín a takmer 10 g bielkovín v každej tyčinke. Oba proteíny poskytujú kompletné spektrum aminokyselín, čím sa stávajú ideálnym zdrojom bielkovín pre vaše telo.

Prečo potrebujeme bielkoviny?

Bielkoviny sú nevyhnutné pre rast a obnovu tkanív, tvorbu enzýmov, hormónov a protilátok. Sú kľúčové pre metabolické procesy a reguláciu telesných funkcií. Okrem toho podporujú imunitný systém a môžu slúžiť ako zdroj energie, keď je nedostatok sacharidov a tukov. Dostatočný príjem bielkovín tiež pomáha udržiavať svalovú hmotu a fyzickú zdatnosť.

Pre potrebujeme bielkoviny1

Tandem Matcha a kokos.

Matcha, ktorú sme použili, pochádza priamo zo srdca Japonska. Táto matcha dodáva tyčinke nielen svoju nezameniteľnú, žiarivo zelenú farbu, ale aj porciu dôležitých antioxidantov a výbornú chuť, ktorá sa s kokosom perfektne dopĺňa.

matcha coconut3

Sladká chuť bez výčitiek.

Na dosladenie tyčinky sme použili BIO erytritol , ktorý stimuluje rast probiotických baktérií v tenkom čreve. Navyše nespôsobuje kazy zubov a časť cukrového alkoholu sa nevstrebáva do krvi, ale je spracovaná fermentáciou až v hrubom čreve. Erytritol má glykemický index 0.

100% ingrediencií BIO pôvodu = Garancia najvyššej kvality

Tyčinka je zložená len z pár ingrediencií v BIO kvalite . BIO pôvod je pre nás zárukou kvality, preto im v produktoch dávame zelenú!

Výživové hodnoty na tyčinku

Energetická hodnota

929 kJ / 222 kcal

Tuky

9,26 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

5,66 g

Sacharidy

11,50 g

– z toho cukry

5,83 g

Vláknina

9,93 g

Bielkoviny

13,60 g

Soľ 0,09 g

Zloženie

(25 %) zmes proteínov ( srvátkový proteín *, mliečny proteín *), kukuričná vláknina *, (16,6 %) biela čokoláda (trstinový cukor *, kakaové maslo *, sušené mlieko * , emulgátor: sójový lecitín * , vanilkový extrakt , vanilka*), mandľový krém *, zvlhčujúca látka: glycerol*, kakaové maslo*, sladidlo: erytritol*, ( 1,6 %) kokosové mlieko*, ( 0,8 %) matcha*, prírodná aróma. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Produkt obsahuje 98,4% BIO surovín.  

Pôvod: Vyrobené v Českej republike. Votamax sro, Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 60 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia