-8%

BrainMax Pure Protein Bar, Proteínová tyčinka, Banán, BIO, 60 g

Original price was: 2,49€.Current price is: 2,29€.

BrainMax Pure Protein Bar je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný zdroj energie a bielkovín bez toho, aby museli obetovať chuť.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

16 na sklade

Popis

BrainMax Pure Protein Bar, Proteínová tyčinka, Banán, BIO, 60 g

BrainMax Pure Protein Bar je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný zdroj energie a bielkovín bez toho, aby museli obetovať chuť. Tento výrobok sme doladili lyofilizovaným banánom a mandľovým krémom a obalili jemnou BIO mliečnou čokoládou. Sladkú chuť tyčinky zabezpečuje erytritol, prírodné sladidlo s nulovým glykemickým indexom, ktoré je zdravou alternatívou ku klasickému cukru. Tyčinka je bezlepková.

Nechajte sa zlákať výbornou chuťou sladkého banánu!

Proteínová tyčinka z mliečneho a srvátkového proteínu s príchuťou banánu je obalená v mliečnej BIO čokoláde. Táto nutrične vyvážená tyčinka poskytuje intenzívny banánový zážitok, ktorý vás zasýti a zároveň si na ňom pochutnáte.

14 g bielkovín z BIO mliečneho a BIO srvátkového proteínu

BrainMax Pure proteínová tyčinka obsahuje kombináciu BIO srvátkového a BIO mliečneho proteínu, ktorá poskytuje 14 g vysoko kvalitných bielkovín a takmer 10 g vlákniny v každej tyčinke. Oba proteíny obsahujú celé spektrum aminokyselín, čo z nich robí optimálny zdroj bielkovín pre vaše telo.

proteín bar banán product wide

Prečo potrebujeme bielkoviny?

Bielkoviny sú nevyhnutné pre rast a obnovu tkanív, tvorbu enzýmov, hormónov a protilátok. Sú kľúčové pre metabolické procesy a reguláciu telesných funkcií. Okrem toho podporujú imunitný systém a môžu slúžiť ako zdroj energie, keď je nedostatok sacharidov a tukov. Dostatočný príjem bielkovín tiež pomáha udržiavať svalovú hmotu a fyzickú zdatnosť.

Pre potrebujeme bielkoviny mango

Sladká chuť bez výčitiek.

Na dosladenie tyčinky sme použili BIO erytritol , ktorý stimuluje rast probiotických baktérií v tenkom čreve. Navyše nespôsobuje kazy zubov a časť cukrového alkoholu sa nevstrebáva do krvi, ale je spracovaná fermentáciou až v hrubom čreve. Erytritol má glykemický index 0.

98% ingrediencií BIO pôvodu = Garancia najvyššej kvality

Tyčinka je zložená len z pár ingrediencií v BIO kvalite . BIO pôvod je pre nás zárukou kvality, preto im v produktoch dávame zelenú!

Výživové hodnoty na tyčinku

Energetická hodnota

946 kJ / 226 kcal

Tuky

8,48 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

4,98 g

Sacharidy

12,52 g

– z toho cukry

10,98 g

Vláknina

9,74 g

Bielkoviny

13,79 g

Soľ 0,09 g

Zloženie

(25 %) zmes proteínov ( srvátkový proteín *, mliečny proteín *), kukuričná vláknina*, (16,6 %) mliečna čokoláda* (trstinový cukor*, sušené mlieko plnotučné *, kakaové maslo*, kakaová hmota*, emulgátor: sójový lecitín *, vanilkový extrakt* ), mandľový krém *, zvlhčujúca látka: glycerol*, kakaové maslo*, banánový prášok*, sladidlo: erytritol*, prírodná aróma, prírodné farbivo. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Produkt obsahuje 98,3% BIO surovín.

Pôvod: Vyrobené v Českej republike. Votamax sro, Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 60 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia