-24%

BrainMax Myo-Inositol 500 mg, 100 rastlinných kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 24,90€.Current price is: 18,90€.

BrainMax Myo-Inositol je cukrový alkohol bežne nachádzajúci sa v telesných tkanivách a potravinách. Je dôležitý pre bunkovú komunikáciu a hormonálnu rovnováhu u žien.

 

 


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

BrainMax Myo-Inositol 500 mg, 100 rastlinných kapsúl

BrainMax Myo-Inositol je sacharid, presnejšie cukrový alkohol, ktorý sa bežne vyskytuje v telesných tkanivách aj v mnohých potravinách. Inositol je dôležitý pre mnohé procesy v tele, vrátane komunikácie medzi bunkami a hormonálnej rovnováhy u žien.

Inositol je spájaný s hormonálnou rovnováhou u žien, lepšou náladou a pomáha udržiavať hladinu glukózy. V mozgu zlepšuje komunikáciu medzi mozgovými bunkami a zohráva úlohu pri syntéze neurotransmiterov. Ovplyvňuje aj aktivitu inzulínu, hormónu, ktorý reguluje hladinu cukru v krvi. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam chráni mozog, kardiovaskulárny systém a ďalšie telesné tkanivá pred poškodením voľnými radikálmi.

myoinositol produkt1

Lepšia nálada v predmenštruačnej fáze

Myo-inositol podporuje reprodukčný systém žien a výskum ukázal jeho prínos u žien s predmenštruačným syndrómom aj u postmenopauzálnych žien s metabolickým syndrómom. Okrem toho zohráva úlohu v aktivácii serotonínových receptorov, čo sú neurotransmitery ovplyvňujúce „dobrú náladu“. Týmto spôsobom prispieva k rovnováhe nálady počas predmenštruačnej fázy, keď môže byť nálada žien veľmi premenlivá.

Prečo dať prednosť Myo-Inositolu pred Inozitolom?

Inositol je termín pre skupinu podobných zlúčenín známych ako cyklické polyoly, ktoré môžu existovať v rôznych formách. Myo-inositol je konkrétny typ inositolu a je najbežnejšou formou tejto zlúčeniny v ľudskom tele. Myo-inositol je pre telo prirodzenejšou formou inositolu, ktorú pozná, a hrá významnú úlohu v mnohých bunkových procesoch.

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 1 kapsulu denne . Balenie obsahuje 100 dávok.

Nutričné hodnoty

Veľkosť dávky: 1 rastlinné kapsule
Balenie obsahuje 100 dávok.
Množstvo v 1 dávke %RHP*
Myo-Inositol
500 mg
**
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu
** denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená

Zloženie: Myo-Inositol, rastlinná kapsula na báze HPMC. Bez obsahu balastných látok.

Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste.

Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Veľkosť balenia: 100 rastlinných kapsúl

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia