-8%

BrainMax Creatine Creapure® Gluco tablets, 50 g, 115 tablets

Kategória: Značka:

Original price was: 24,90€.Current price is: 22,90€.

Kreatín monohydrát Creapure ® v nemeckej kvalite teraz v praktických citrónových tabletách s prídavkom glukózy pre lepšie vstrebávanie. Každá tableta obsahuje 1 gram čistého mikronizovaného kreatínu, ktorý si môžete vziať kdekoľvek.

* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

4 na sklade

Popis

BrainMax Creatine Creapure® Gluco tablets, Kreatin monohydrát tablety, Citrón, 350 g, 115 tablets

BrainMax Creatine Creapure® Gluco tablety sú inovatívna forma kreatínu monohydrátu, ktorá kombinuje výhody vysoko čistého kreatínu Creapure® s pridanou glukózou pre lepšie vstrebávanie. Glukóza v týchto tabletách zvyšuje hladinu inzulínu, čo urýchľuje transport kreatínu do svalových buniek a zabezpečuje rýchlejšiu a efektívnejšiu regeneráciu a zvýšenie výkonu. Praktická forma tabliet eliminuje potrebu presného dávkovania a miešania. Majú skvelú citrónovú chuť, a preto si ich môžete vziať so sebou kamkoľvek a užívať po celý deň.

glucotabs produkt wide-min

Prečo potrebujeme kreatín?

Kreatín je prirodzene sa vyskytujúca látka v našom tele, ktorá je pre nás veľmi dôležitá. Približne 95 % kreatínu sa ukladá vo svaloch, zatiaľ čo zvyšok sa nachádza v mozgu a ďalších tkanivách. Aj keď telo dokáže vyrobiť určité množstvo kreatínu, často toto množstvo nestačí na dosiahnutie optimálneho výkonu a rast svalovej hmoty. Toto platí najmä pre osoby, ktoré sa venujú intenzívnemu fyzickému tréningu alebo športu, starších ľudí a tých, ktorí majú nízky príjem bielkovín, najmä z červeného mäsa a rýb.

Čo je kreatín?

S viac než 300 klinickými štúdiami je kreatín jedným z najviac preverených suplementov na trhu športovej výživy. Hrá kľúčovú úlohu pri výrobe ATP (adenosintrifosfátu), hlavného zdroja energie pre svalové kontrakcie. Zvýšené hladiny kreatínu môžu zlepšiť schopnosť svalov rýchlo produkovať energiu, čo vedie k lepšej výkonnosti pri krátkodobých, intenzívnych aktivitách, ako sú šprinty alebo vzpieranie. Kreatín tiež podporuje bunkovú hydratáciu a zvyšuje objem svalových buniek, čo prispieva k svalovému rastu a regenerácii po cvičení.

Patentovaný kreatín Creapure ®

Creapure® kreatín je unikátna forma kreatínu monohydrátu, považovaná za jednu z najkvalitnejších foriem mikronizovaného kreatínu dostupných na trhu. Prechádza špeciálnym výrobným procesom, ktorý zaisťuje vysokú čistotu a viac kreatínu na porciu, bez prítomnosti nečistôt a prísad. Creapure® kreatín má čistotu aspoň 99,99%.

BrainMax Creatine Creapure® Gluco tablets (2)

Odporúčané dávkovanie

5 tabliet denne

Nutričné hodnoty

Veľkosť dávky: 5 tabliet
Balenie obsahuje 23 dávok.
Množstvo v 1 dávke %RHP*

Creapure® Creatine monohydrate

5000 mg **
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu
**denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená

Zloženie

Dextróza, kreatín monohydrát Creapure®, okysľujúca látka: kyselina citrónová, protispekavá látka: horečnaté soli mastných kyselín, kokosový olej, prírodná aróma

Vyrobené v Nemecku, zabalené v Česku

Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste.

Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Veľkosť balenia: 350 gramov (115 tabliet)

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia