-10%

BrainMax Women Beauty Fish Collagen, 250 g

Katalógové číslo: - Kategória: Značka:

Original price was: 39,90€.Current price is: 35,90€.

Kolagén je hlavným proteínom v tele, tvoriacim väčšinu tkanív ako svaly, kosti, koža, vlasy, tráviaci systém a šľachy. Beauty collagen obsahuje hydrolyzovaný rybí kolagén, vitamín C, biotín a kyselinu hyalurónovú. Tento nápoj podporuje pevnú pokožku, krásne vlasy a zdravé kĺby.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

BrainMax Women Beauty Fish Collagen, morský rybí kolagen Naticol®, 250 g

Kolagén je základným proteínom v tele, ktorý tvorí väčšinu telesných tkanív vrátane svalov, kostí, kože, vlasov, tráviaceho systému a šliach. Beauty Collagen je špeciálny nápoj obsahujúci hydrolyzovaný rybí kolagén, vitamín C, biotín a kyselinu hyalurónovú. Tento komplex podporuje pevnú pokožku, krásne vlasy a zdravé kĺby.

Rybí kolagén je prevažne zložený z kolagénu I. typu, ktorý sa vyskytuje najmä v pokožke a kĺboch. Hydrolyzácia kolagénu zabezpečuje, že je biologicky dostupnejší, pretože sa rozkladá na menšie kolagénové peptidy, ktoré ľahšie absorbuje naše telo. Rybí kolagén sa rýchlo vstrebáva a rýchlo sa dostáva do krvného obehu, čo ho robí ideálnym zdrojom kolagénu pre pokožku. V tomto nápoji je prítomný aj extrakt z bambusu, ktorý je štandardizovaný na 75% obsah kremíka.

5 prírodných látok pre maximálnu podporu pokožky, nechtov a vlasov

Morský kolagén má najmenšie častice a najnižšiu molekulovú hmotnosť zo všetkých typov kolagénu, čo znamená, že ľahšie preniká cez črevnú stenu do krvného obehu a podporuje rýchlejšie a efektívnejšie výživu tkanív. Obsahuje kolagén typu I, dominantný v našej pokožke. Beauty Collagen je navrhnutý pre pevnú pleť, zdravé kĺby a krásne vlasy.

  • Najlepšie vstrebateľný kolagén.
  • Prispieva ku krajšej pleti.
  • Zvyšuje syntézu vlastného kolagénu. 
  • Získavaný šetrnou metódou hydrolýzy.
  • Výborná chuť bez rybieho zápachu.
  • S obsahom vitamínu C pre lepšiu vstrebateľnosť.

Prečo je náš kolagén lepší, ako bežné kolagény?

BrainMax Beauty Collagen obsahuje patentovanú formu kolagénu Naticol®, ktorý je extrahovaný z rýb a podstúpi unikátny proces rozdelený do dvoch krokov. Tento proces zahŕňa extrakciu kolagénu a nasledujúcu enzymatickú hydrolýzu, čo vedie k vytvoreniu molekúl s najmenšou možnou hmotnosťou. Bioaktívne peptidy získané touto metódou majú schopnosť prenikať do buniek výrazne efektívnejšie. V porovnaní s bežnými hydrolyzovanými kolagénmi výrazne zvyšuje absorpciu a koncentráciu kolagénu v pokožke, vlasoch a nechtách. Je to jedna z najlepších doplnkov v oblasti starostlivosti o pleť. Štúdia preukázala, že užívanie 5 g Naticol® kolagénu (čo predstavuje jednu dávku Beauty Collagenu) počas 8 týždňov významne zlepšuje elasticitu pokožky a redukuje výskyt vrások na tvári.

  • Vedecky preukázaný účinok.
  • Vynikajúca rozpustnosť vo vode.
  • Žiadna pachuť alebo nepríjemný zápach.
  • Viac než 99 % čistých bielkovín.
  • Vysoko biologicky dostupný. (ľahko vstrebateľný)
  • Odolný voči teplu a kyslému pH.

naticol kolagen2

Hlavný rozdiel medzi morským a hovädzím kolagénom

Existujú niekoľko rozdielov medzi hovädzím a morským kolagénom, pričom obaja majú svoje výhody. Morský kolagén má pozitívny vplyv na pleť, vlasy a nechty. Okrem toho je biologicky lepšie dostupný a vstrebáva sa až 1,5 krát rýchlejšie, čo znamená, že jeho účinky sú viditeľné oveľa skôr.

Najlepšie vstrebateľný morský kolagén (rybí kolagén)

Kolagén je dôležitý proteín, ktorý sa v hojnej miere vyskytuje v našej pokožke a spojivových tkanivách. Jeho produkcia klesá s vekom, preto je užitočné tento proteín dopĺňať. Peptidy rybieho kolagénu patria medzi kolagénové peptidy typu I, ktoré tvoria základnú štruktúru pokožky, spojivových tkanív (napr. šľachy) a silných kostí.

kollagen_level

Beauty Collagen je riešením pre prirodzený úbytok kolagénu

Kolagén, ktorý dostávame zo stravy, má značne obmedzenú biologickú dostupnosť kvôli svojej veľkej molekulovej štruktúre. Preto je vhodné ho upraviť do formy, ktorú naše telo ľahšie využije. Tento proces sa nazýva hydrolyzácia. Hydrolyzovaný kolagén sa skladá z malých kolagénových peptidov, ktoré sú ľahko stráviteľné a prenikajú cez tráviaci systém efektívnejšie. Vďaka tomu je ich vstrebávanie do tela účinnejšie, čo vedie k rýchlejšiemu nástupu účinkov kolagénu.

Vitamín C pre lepšiu vstrebateľnosť a podporu produkcie kolagénu

Pre lepšie vstrebávanie kolagénu v tele pomáha aj vitamín C, ktorý navyše sám o sebe podporuje produkciu nášho vlastného kolagénu.

    • Pre normálnu funkciu ciev
    • Pre normálnu funkciu kostí
    • Pre normálnu funkciu chrupaviek
    • Pre normálnu funkciu kože
    • Pre normálnu funkciu zubov

Kyselina hyalurónová – dôležitá pre krásnu a hydratovanú pleť

Kyselina hyalurónová je přirozenou součástí lidského těla. Nachází se v nejvyšších koncentracích v kůži a v kloubech, kde tvoří tzv. synoviální tekutinu. Tato tekutina vyživuje chrupavku, snižuje její degradaci a minimalizuje opotřebení kloubů. Kyselina hyaluronová také pomáhá pokožce udržovat vysokou úroveň hydratace tím, že zadržuje velké množství vody.

Kyselina_hyaluronová_2

Extrakt z bambusu a biotín

Komplex obsahuje extrakt z bambusu, ktorý podporuje zdravie kostí a kĺbov vďaka svojej vysokému obsahu kremíka (extrakt je štandardizovaný na 75% kremíka). Okrem toho obsahuje biotín, ktorý prispieva k zdraviu pokožky a vlasov.

Odporúčané dávkovanie

1 polievkovú lyžicu kolagénu (cca 10 g) a rozmiešajte s vodou alebo džúsom.

Nutričné hodnoty

Veľkosť dávky: 1 polievková lyžica (10 g)
Balenie obsahuje 18 dávok.
Lesná jahoda
Množstvo v 1 dávke % RHP
Hydrolyzovaný rybí kolagén
5200 mg ***
Vitamín C
333 mg 416%
Extrakt z bambusu 75% kremíka 36 mg **
Kyselina hyalurónová 20 mg **
Biotín 500 ug 1000%

Zloženie

Hydrolyzovaný rybí kolagén Naticol®, inulín, vitamín C ako kyselina L-askorbová, sladidlo: steviol-glykozidy, bambusový extrakt 75% kremíka, kyselina hyalurónová, prírodné farbivo, biotín, prírodná aróma lesných jahôd.

 

Veľkosť dávky: 1 polievková lyžica (10 g)
Balenie obsahuje 18 dávok.
Mango
Množstvo v 1 dávke % RHP
Hydrolyzovaný rybí kolagén
5200 mg ***
Vitamín C
500 mg 625%
Extrakt z bambusu 75% kremíka 36 mg **
Kyselina hyalurónová 20 mg **
Biotín 500 ug 1000%

Zloženie

Hydrolyzovaný rybí kolagén Naticol®, inulín, vitamín C ako kyselina L-askorbová, sladidlo: steviol-glykozidy, bambusový extrakt 75% kremíka, kyselina hyalurónová, prírodné farbivo, biotín, prírodná aróma lesných jahôd.

Skladovanie BrainMax Women Beauty Fish Collagen

Pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste.

Hmotnosť: 250 g

Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

beauty collagen jahoda vizual

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Lesná jahoda, Mango