-7%

BrainMax Collagen Drink, kolagén nápoj, 300 g

Katalógové číslo: - Kategória: Značka:

Original price was: 29,90€.Current price is: 27,90€.

BrainMax Collagen Drink je nápoj z hovädzieho hydrolyzovaného grass-fed kolagénu I. a III. typu s príchuťou lesného ovocia.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

BrainMax Collagen Drink, kolagén nápoj, 300 g

BrainMax Collagen Drink je kolagénový nápoj, založený na hydrolyzovanom hovädzom kolagéne typu I. a III. s príchuťou lesného ovocia. Kolagén je hlavným proteínom v ľudskom tele, tvoriacim 30% všetkých bielkovín. Nachádza sa v kostiach, kĺboch, pokožke, svaloch a vlasoch. Pre zlepšenie absorpcie sme pridali organický baobab, ktorý je známy svojím vysokým obsahom vitamínu C. Tento vitamín zvyšuje absorpciu kolagénu. Nápoj neobsahuje pridaný cukor, sladkosť je zabezpečená lístkami stévie a prírodnou arómou lesného ovocia. Prášok sa ľahko rozpustí vo vode alebo džúse. Odporúča sa užívať ráno na prázdny žalúdok. Každá dávka kolagénového nápoja obsahuje viac ako 9000 mg kolagénu.

Doplňte telu hydrolyzovaný kolagén osviežujúcim nápojom!

kolagén forest fruit detail2

Kolagén je najhojnejšie zastúpená bielkovina v našom tele. Nachádza sa v kĺboch, svaloch, šliachach, väzoch, ako aj v pokožke, pleti, nechtoch a vlasoch. Táto bielkovina je nevyhnutná pre štruktúru a mechanickú stabilitu, pevnosť a integritu rôznych tkanív, vrátane tkaniva spojivového a kostí. Až 80 % našej pokožky tvorí kolagén, čo svedčí o jeho dôležitosti pre zachovanie zdravého vzhľadu a elasticity pleti.

Avšak s vekom dochádza k poklesu produkcie kolagénu. Jeho produkcia začína klesať po 25. roku života a okolo 40. roku sa tento pokles zrýchľuje. Preto je dopĺňanie kolagénu prostredníctvom kolagénových nápojov alebo doplnkov veľmi vhodné.

Kolagénový nápoj obsahuje takmer 9000 mg kolagénu v jednej dávke. Neobsahuje cukor a je sladený iba stéviou, čo ho robí zdravou voľbou pre tých, ktorí sa starajú o svoje zdravie a krásu pleti a vlasov.

Najkvalitnejší hydrolyzovaný grass-fed kolagén

Hovädzí kolagén pochádza z hovädzieho dobytka, ktorý sa kŕmi trávou. Tento druh je považovaný za kvalitnejší, pretože zvieratá majú dostatok priestoru na pohyb a ich strava nie je založená na kŕmnych zmesiach. Hovädzie dobytky sa na pastvách živia trávou, ktorá je ideálna pre ich tráviaci systém. Vďaka tomu sú ich kosti, kĺby a šľachy silné a zdravé, čo umožňuje extrakciu kvalitného kolagénu. Hydrolyzovaný kolagén je rozdelený na menšie kolagénové peptidy, čo zvyšuje jeho biologickú dostupnosť. Tieto kolagénové peptidy, tvorené reťazcami aminokyselín, ľahšie prechádzajú tráviacim traktom.

krava

Baobab ako zdroj vitamínu C

Pre správnu absorpciu kolagénu je nevyhnutný vitamín C, ktorý je zastúpený vo forme organického baobabu. Tento druh je považovaný za jedno z najcennejších prírodných zdrojov vitamínu C. Dve lyžičky baobabu obsahujú 20% dennej odporúčanej dávky vitamínu C. Okrem iných výhod podporuje vitamín C aj prirodzenú produkciu vlastného kolagénu, čo ho robí vynikajúcim pomocníkom pre zdravé kĺby a pevnú pokožku.

Vynikajúca chuť bez cukrov alebo umelých sladidiel

Príjemnú sladkastú chuť nápoju prepožičali lístky stévie. Bylinky, ktorá je až 300 krát sladšia ako cukor a neobsahuje žiadne kalórie. Navyše nezvyšuje hladinu cukru v krvi, a oproti umelým sladidlám nemá zlý vplyv na črevný mikrobióm.

stevie uvod2

Odporúčané dávkovanie

Rozmiešajte 10 g (približne 2 čajové lyžičky) s 200 ml vody. Balenie obsahuje 30 dávok.

Nutričné hodnoty – Lesné ovocie

Veľkosť dávky: 2 čajové lyžičky (10 g)
Balenie obsahuje 30 dávok.
Množstvo
v 1 dávke
%RHP*
Hovädzí kolagén 8980 mg **
Baobab 600 mg **
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu
*** denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená
Veľkosť dávky: 10 g
Balenie obsahuje 30 dávok.
Na 100 g na 10 g
Energetická hodnota
1498 kJ / 358 kcal
150 kJ / 36 kcal
Tuky
0,16 g
0,02 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny
0,04 g
0,00 g
Sacharidy
2,36 g
0,24 g
– z toho cukry
1,59 g
0,16 g
Vláknina
2,70 g
0,27 g
Bielkoviny
88,17 g
8,82 g
Soľ 0,00 g 0,00 g

Zloženie

90% hydrolyzovaného kolagén z kráv kŕmených trávou, baobab*, prírodné farbivo, prírodná aróma, kyselina citrónová, sladidlo: stévia.

Nutričné hodnoty – piňa colada

Veľkosť dávky: 2 čajové lyžičky (10 g)
Balenie obsahuje 30 dávok.
Množstvo
v 1 dávke
%RHP*
Hovädzí kolagén 9130 mg **
Baobab 600 mg **
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu
*** denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená
Veľkosť dávky: 10 g
Balenie obsahuje 30 dávok.
Na 100 g na 10 g
Energetická hodnota
1523 kJ / 364 kcal
152 kJ / 36 kcal
Tuky
0,16 g
0,02 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny
0,04 g
0,00 g
Sacharidy
2,36 g
0,24 g
– z toho cukry
1,59 g
0,16 g
Vláknina
2,70 g
0,27 g
Bielkoviny
89,64 g
8,96 g
Soľ 0,00g 0,00 g

Zloženie: 91% hydrolyzovaného kolagénu z kráv kŕmených trávou, baobab*, prírodná aróma, kyselina citrónová, sladidlo: stévia.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 300 g

Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí, keďže výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Produkt nie je určený ako náhrada pestrej stravy.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Lesné ovocie, Piňa coláda