-12%

Fitness Authority ICE Beta – Alanine, 300g

Katalógové číslo: - Kategória: Značka:

Original price was: 16,90€.Current price is: 14,90€.

Fitness Authority ICE Beta-Alanín je práškový beta alanín v osviežujúcich príchutiach. Beta alanín je neesenciálna aminokyselina, ktorá podporuje tvorbu karnozínu, ktorý  minimalizuje riziko prekyslenia svalov počas fyzickej aktivity.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Fitness Authority ICE Beta – Alanine, 300g

Fitness Authority ICE Beta-Alanín je práškový beta alanín v osviežujúcich príchutiach. Beta alanín je neesenciálna aminokyselina, ktorá podporuje tvorbu karnozínu, ktorý  minimalizuje riziko prekyslenia svalov počas fyzickej aktivity.

Prekyslenie svalov je nepríjemné, vedie k únave a poklesu výkonu. FA ICE Beta-Alanine vám pomôže vydržať viac a posunúť vaše limity, umožňujúc trénovať na maximum. Beta-Alanine je obzvlášť účinný pri tréningu s vysokou intenzitou, ako je kulturistika alebo HIIT. Pomáha posunúť cvičenie na vyššiu úroveň.

Prečo práve ICE Beta – Alanine ?

Jeho veľkou výhodou je, že je vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Na jeho účinnosť nie je potrebné mať veľkú svalovú hmotu. Účinky sa prejavia rovnako dobre u profesionálov, ako aj u tých, ktorí s fitness len začínajú. Výnimočný je aj jeho ICE efekt, ktorý oceníte najmä počas horúcich dní. 

FA ICE Beta – Alanine v bodoch:

  • Urýchľuje tvorbu svalovej hmoty
  • Prináša vytrvalosť a silu
  • Zrýchľuje regeneračné procesy

Odporúčané dávkovanie

Odporúčaná denná dávka: Zmiešajte ~1 odmerku prášku (5 g) so 150-200 ml vody. Konzumujte jednu porciu denne, najlepšie pred tréningom alebo s jedlom [1 porcia = ~1 odmerka (5 g)].

Nutričné hodnoty

Porcie v jednej nádobe: 60
Množstvo v 5 g
Beta-alanín 3200 mg
Čistá hmotnosť: 300 g ℮

Množstvo:  300g Obsah dávky:  5g (1 odmerka) Počet dávok v balení:  60

Zloženie

Orange – Mango: beta-alanín, arómy, regulátory kyslosti (E330, E296), protispekavá látka (E551), soľ, sladidlá (sukralóza, steviol-glykozidy zo stévie), farbivo (E160a).

Mango – Lemon: beta-alanín, arómy, regulátory kyslosti (E330, E296), protispekavá látka (E551), soľ, sladidlá (sukralóza, steviol-glykozidy zo stévie), farbivo (E160a).

 

Upozornenie

Varovanie: Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek produktu. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Doplnky stravy by nemali byť náhradou pestrej stravy. Odporúča sa vyvážená strava a zdravý životný štýl. Neužívajte, ak ste tehotná alebo dojčíte. Uchovávajte mimo dosahu detí. Konzultujte užívanie s lekárom pri liekoch. Obsah v balení slúži na uľahčenie porciovania, ale pre presné dávkovanie použite váhu. Pred použitím dôkladne pretrepte. Výrobok sa predáva na hmotnosť, nie objem. Počas manipulácie môže prášok usadnúť, ovplyvňujúc jeho hustotu. Uvedená porcia platí pri presnom odmeraní váhou.

Skladovanie:  Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.  Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Pomaranč – mango, Mango – citrón