-18%

BrainMax Pure Zeronella, 250 g

Original price was: 10,90€.Current price is: 8,90€.

BrainMax Pure Zeronella je lahodné spojenie BIO lieskových orechov s horkou čokoládou tej najvyššej kvality. Obsahuje len najkvalitnejšie suroviny prírodného pôvodu.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

BrainMax Pure Zeronella, Lieskovoorieškový krém s horkou čokoládou, 250 g

BrainMax Pure Zeronella je lahodné spojenie BIO lieskových orechov s horkou čokoládou najvyššej kvality. Obsahuje len tie najkvalitnejšie suroviny prírodného pôvodu, prevažne z BIO produkcie. Nenájdete v nej žiadne zbytočné aditíva, ako je škrob, syntetické farbivá, arómy alebo palmový olej. Základ tvoria jemne opražené lieskové oriešky, ktoré perfektne dopĺňajú intenzívnu chuť horkej čokolády.

Čisté zloženie s veľkým podielom lieskových orieškov.

Táto dokonalá pochúťka vám dodá dostatok nutrične výživnej látky, takže ju môžete takmer bez výčitiek maškrtiť len tak alebo využiť do zdravej kuchyne napr. na vylepšenie vašej raňajkovej kaše, palaciniek či do dezertov.

Zeronella = ZERO pridaného cukru

Strážite si príjem cukru, ale občas zhrešíte? Práve pre vás sme vytvorili Zeronellu – lahodný jemný lieskovoorieškový krém s horkou čokoládou, bez pridaného cukru. Zeronella bude pre vás to pravé! Použité lieskové oriešky sme pražili na sucho a pri nízkej teplote, čo zaručuje bohatú konzistenciu a lahodnú chuť krému.

Čistá chuť bez pridaného cukru.

Maltitol a erythritol namiesto cukru! Erythritol je cukorný alkohol získavaný z ovocia, čo z neho robí prírodné sladidlo. Oproti bežnému cukru má približne 70% jeho sladivosti, čo je oveľa viac než u umelých sladidiel. Erythritol nespôsobuje zubný kaz, nemá preháňavé účinky a hlavne neovplyvňuje hladinu cukru v krvi, pretože jeho glykemický index je 0. Maltitol, na druhej strane, stimuluje rast probiotických baktérií v tenkom čreve.

UvodZeronella

 

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2470,65 kJ / 590,50 kcal
Tuky 52,82 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 13,38 g
Sacharidy 15,66 g
– z toho cukry 4,57 g
Vláknina 8,29 g
Bielkoviny 12,85 g
Soľ 0,05 g

Výživové hodnoty na 30 g

Energetická hodnota

741 kJ /

177 kcal

Tuky

15?85 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

4,02 g

Sacharidy

4,70 g

– z toho cukry

1,37 g

Vláknina

2,49 g

Bielkoviny

3,86 g

Soľ 0,01 g

Zloženie

(60 %) lieskovoorieškový krém*, (23 %) horká čokoláda (sladidlo: maltitol, sójový lecithin, erythritol; zvlhčujúca látka: glycerol; kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, prírodná vanilková aróma), kokosový olej*, sladidlo: erythritol; sušené mlieko, kakao*. *Surovina v BIO kvalite. Tento produkt obsahuje 67% ingrediencií v BIO kvalite. Výrobok je bezlepkový. Môže obsahovať škrupinové plody, mliečne bielkoviny. Olej na povrchu je prirodzeným javom. Odporúčame pred konzumáciou premiešať. Minimálna trvanlivosť a číslo šarže na bočnej strane obalu. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov. Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 250 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia