-25%

BrainMax Pure Veganella, 250 g

Original price was: 11,80€.Current price is: 8,90€.

BrainMax Pure Veganella tvorí najkvalitnejšie lieskové orechy v BIO kvalite spoločne s vegan mliečnou čokoládou. Vďaka tomu vznikla brutálne chutná vegan verzia orieškového krému.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

BrainMax Pure Veganella, Lieskoorieškový krém s mliečnou čokoládou, 250 g

Miesto kravského mlieka v čokoláde sme použili superpotravinu Chufa, ktorá dodáva čokoláde jedinečnú mliečnu chuť, pričom zároveň má pozitívny vplyv na vaše zdravie. Veganella vás prekvapí svojou vynikajúcou chuťou. Budete sa čudovať, ako je možné, že tam nie je mlieko a predsa je to také skvelé. Túto chuť si proste musíte vychutnať 🙂 Až 70% ingrediencií je certifikovaných v BIO kvalite.

Výborné maslo rastlinného pôvodu

Spojenie šetrne pražených, šupky zbavených BIO lieskových orieškov a poriadnej porcie mliečnej čokolády je zárukou vynikajúcej chuti a konzistencie. Do krému sú navíjané vmiešané kúsky lieskových orieškov a dodávajú krému chunky textúru. Ako už názov napovedá: Veganella neobsahuje žiadne ingrediencie živočíšneho pôvodu.

Vyšperkované zloženie.

Lieskovoorieškový krém (55%) a vegánska mliečna čokoláda (30%), ktorých krémová chuť je založená na superpotravine Chufa, tvoria základ jednoduchého receptu na vynikajúcu chuť. Veganella je lahôdkou vhodnou do všetkých sladkých jedál od palačiniek po lievance, ale aj do vašich zdravých raňajok s granolou alebo vločkami.

Skvelá chuť nielen pre vegánov!

Je mnoho dôvodov prečo byť vegán. A vlastne byť vegánom ani nemusíte, možno len chcete skúsiť niečo nové! Či tak alebo tak – Veganella vás ohromí. Na chuti sme pracovali dlhé mesiace a výsledok spoznáte v momente, kedy sa Veganella dotkne vašich chuťových pohárikov.

mala veganella

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2668,97 kJ / 637,9kcal
Tuky 55,8 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 9,76 g
Sacharidy 16,98 g
– z toho cukry 14,53 g
Vláknina 8,88 g
Bielkoviny 12,44 g
Soľ 0,01 g

Výživové hodnoty na porciu (30 g)

Energetická hodnota

801 kJ/ 191 kcal

Tuky

16,74 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

2,93 g

Sacharidy

5,09 g

– z toho cukry

4,36 g

Vláknina

2,66 g

Bielkoviny

3,73 g

Soľ 0 g

Zloženie BrainMax Pure Veganella

(55 %) lieskovoorieškový krém*, (30 %) mliečna vegánska čokoláda (cukor, kakaové maslo, kakaová hmota, chufa prášok 16,5 %, rezistentný dextrín, emulgátor: sójový lecithin; prírodné dochucovadlá), (15 %) lieskové orechy. *Surovina v BIO kvalite. Tento produkt obsahuje 70% ingrediencií v BIO kvalite. Výrobok je bezlepkový. Môže obsahovať škrupinové plody, sóju a mliečne bielkoviny. Olej na povrchu je prirodzeným javom. Odporúčame pred konzumáciou premiešať. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na bočnej strane obalu. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 250 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia