-23%

BrainMax Pure Peanuta, Arašidový krém s bielou čokoládou, 250 g

Original price was: 7,70€.Current price is: 5,90€.

BrainMax Pure Peanut Butter White Chocolate je zložený iba z rozomletých organických arašidov a BIO bielej čokolády. Tento arašidový krém, známy aj ako arašidové maslo, sme obohatili značnou porciou vysokej kvality bielej čokolády.

Odporúčame:   Pred konzumáciou dobre premiešať.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

BrainMax Pure Peanuta

Krém vyniká nielen svojou lahodnou chuťou, ale aj významným obsahom makroživín. Obsahuje značný podiel bielkovín (22 g na 100 g) a vlákniny (7 g na 100 g). Okrem toho sa môžete tešiť, že neobsahuje žiadne pridané látky ako konzervanty, škroby, palmový olej či arómy. Jeho zloženie tvoria výlučne rozomleté arašidy a biela čokoláda, pričom 100% ingrediencií pochádza z ekologickej produkcie.

Jemnosť a vynikajúca sladká chuť arašidového krému.

Kombináciou osvedčených arašidov a lahodnej bielej čokolády sme vytvorili jedinečnú sladkú chuť maslového krému, ktorý si zamilujete na prvý pokus. BrainMax Pure Peanut obsahuje iba jemne pomleté organické arašidy a BIO bielu čokoládu. Tento krém exceluje nielen svojou lahodnou chuťou, ale aj jemnou konzistenciou a bohatou textúrou, pričom zároveň dodáva dôležité makroživiny.

Výborná chuť z tých najkvalitnejších BIO surovín!

Krém si vyrábame sami a máme tak kontrolu nad kvalitou arašidov, zložením krému, príprave aj výslednej chuti. Arašidový krém obsahuje iba arašidy a bielu čokoládu! Krémy sú pripravované denne čerstvé a neobsahujú žiadne aditíva ako sú škroby, umelé arómy ani palmový olej. Vďaka tomu má krém intenzívnu a nezameniteľnú chuť.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota

2460 kJ / 588 kcal

Tuky 46,33 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 10,98 g
Sacharidy 18 g
– z toho cukry 16,50 g
Vláknina 6,78 g
Bielkoviny 21,48 g
Soľ 0,09 g

Výživové hodnoty na dávku 30 g

Energetická hodnota

738 kJ / 177 kcal

Tuky

13,90 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

3,29 g

Sacharidy

5,40 g

– z toho cukry

4,95 g

Vláknina

2,03 g

Bielkoviny

6,44 g

Soľ 0,03 g

Zloženie BrainMax Pure Peanuta

(75 %) arašidy *, (25 %) biela čokoláda* (trstinový cukor*, kakaové maslo*, sušené mlieko*, emulgátor: sójový lecithin*, vanilkový extrakt*, vanilka*). *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 100% surovín poľnohospodárskeho pôvodu v BIO kvalite. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na bočnej strane. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov. Olej na povrchu je prirodzeným javom, pred konzumáciou premiešajte. Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 250 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia