-33%

BrainMax Pure Crispy Buenella & Tereza’s Diary Protein Bar, 60g

Kategória: Značka:

Original price was: 3,40€.Current price is: 2,29€.

BrainMax Pure Crispy Buenella je proteínová tyčinka s bohatou chuťou lieskovoorieškového krému a mliečnej čokolády. Hlavnou zložkou je mliečny a srvátkový proteín čo robí túto tyčinku skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný zdroj energie a bielkovín bez toho, aby museli obetovať chuť.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

12 na sklade

Popis

BrainMax Pure Crispy Buenella & Tereza’s Diary Protein Bar, Proteinová tyčinka, Buenella, 60 g

V spolupráci s influencerkou Tereza’s Diary predstavujeme limitovanú edíciu proteínovej tyčinky s bohatou chuťou lieskovoorieškového krému a mliečnej čokolády. Hlavnou zložkou je mliečny a srvátkový proteín, čo robí túto tyčinku skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný zdroj energie a bielkovín bez toho, aby museli obetovať chuť. Je vyrobená z ingrediencií z ekologického poľnohospodárstva a každá tyčinka obsahuje 14 g bielkovín a 9 g vlákniny. Pridané ryžové crispies dodávajú príjemné chrumknutie v každom soustu pre dokonalý chuťový zážitok.

Pre telo najlepšie využiteľný proteín

Bola vytvorená z BIO srvátkového a mliečneho BIO proteínu pochádzajúceho od šťastných voľne pasúcich sa kráv, ktorým nie sú podávané antibiotiká ani hormóny. Oba proteíny obsahujú kompletné spektrum všetkých aminokyselín, čo ich robí najlepšie využiteľným zdrojom bielkovín pre telo. Značka BIO garantuje maximálnu kvalitu.

Kvalitný zdroj energie a bielkovín

Každé sústo skrýva bohatú chuť čokolády a jemného lieskovoorieškového krému, zavŕšené ryžovými chrumkavými kúskami, ktoré potešia chuťové bunky pri každom súste.

Sladká chuť bez výčitiek.

Pre vylepšenie chuti tyčinky sme zvolili BIO erytritol, ktorý podporuje rozvoj probiotík v tenkom čreve. Tento prírodný sladidlo navyše neškodí zubom a jeho časť sa vstrebáva až v hrubom čreve prostredníctvom fermentácie, čo minimalizuje vplyv na hladinu cukru v krvi. Erytritol má glykemický index 0.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1749 kJ / 418 kcal
Tuky 26,16 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny

8,79 g

Sacharidy 17,68 g
– z toho cukry 10,30 g
Vláknina 15,39 g
Bielkoviny 23,38 g
Soľ

0,15 g

Výživové hodnoty na tyčinku

Energetická hodnota

1049 kJ /

251 kcal

Tuky

15,70 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

5,28 g

Sacharidy

10,61 g

– z toho cukry

6,18 g

Vláknina

9,24 g

Bielkoviny

14,03 g

Soľ 0,09 g

Zloženie BrainMax Pure Crispy Buenella

(23 %) zmes proteínov* ( srvátkový proteín*, mliečny proteín *), kukuričná vláknina*, (16 %) mliečna čokoláda* (trstinový cukor*, sušené mlieko plnotučné *, kakaové maslo*, kakaová hmota*, emulgátor: sójový lecitín *, vanilkový extrakt*), (15 %) lieskovoorieškové maslo*, zvlhčujúca látka: glycerol*, kakaové maslo*, (5 %) lieskový oriešok*, sladidlo: erytritol*, ryžové crispies nesladené* (ryžová sladová múka* soľ), (1 %) horká čokoláda* (kakaová hmota*, trstinový cukor*, kakaové maslo*, emulgátor: sójový lecitín*, vanilkový extrakt*), prírodná aróma oblátky s mliečnou čokoládou a lieskovoorieškovou náplňou. * produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 100% surovín poľnohospodárskeho pôvodu v BIO kvalite. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na zadnej strane obalu.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 60 g

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia