-18%

BrainMax Pure Cashula, Kešu krém s malinami a bielou čokoládou, 250 g

Original price was: 10,90€.Current price is: 8,90€.

BrainMax Pure Cashula tvorí kešu oriešky v BIO kvalite ku ktorým sme pridali BIO bielu čokoládu a lyofilizované maliny. Má krémovú konzistenciu a vynikajúcu chuť.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

4 na sklade

Popis

BrainMax Pure Cashula

Spojili sme organické kešu oriešky s BIO bielou čokoládou a pridali k nim kyselkavé lyofilizované maliny, čo vytvorilo sladký ružový krém BrainMax Pure Cashula, ktorý si zamilujete. Neobsahuje palmový olej, škroby, umelé arómy ani konzervanty. Jeho základ tvorí kešu maslo, bohaté na nenasýtené mastné kyseliny a minerály, ako je horčík a zinok.

BrainMax Pure Cashula má krémovú konzistenciu a vynikajúcu intenzívnu chuť. Je bohatý na bielkoviny (14 g), vlákninu (4 g) a zdravé tuky (39 g), pričom neobsahuje žiadne pridané látky ako konzervanty, škroby, arómy ani palmový olej. Obsahuje iba jemne rozomleté kešu orechy s ich charakteristickou sladkastou chuťou.

Jedinečná chuť v jednej lyžičke!

Spojili sme organické kešu oriešky s BIO bielou čokoládou a ozdobili sme to kyselkavými lyofilizovanými malinami. Vznikol tak sladký ružový krém BrainMax Pure Cashula, ktorý si zamilujete. V ňom nenájdete palmový olej, škroby, umelé arómy ani konzervanty. Jeho základ tvorí kešu maslo, ktoré sa pýši vysokým obsahom nenasýtených mastných kyselín a minerálov ako horčík a zinok.

Výborná chuť z kvalitných surovín

Celý proces výroby začína kontrolou kvality samotných orechov, nasleduje praženie, samotná výroba a nesmie chýbať testovanie chuti a konzistencie. Výsledný krém je vyrobený s láskou a 97% ingrediencií pochádza z BIO produkcie.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2276 kJ / 544 kcal
Tuky 38,99 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 10,33 g
Sacharidy 34,65 g
– z toho cukry 21,28 g
Vláknina 4,17 g
Bielkoviny 14 g
Soľ 0,08 g

Výživové hodnoty na porciu

Energetická hodnota

683 kJ / 163 kcal

Tuky 11,70 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

3,10 g

Sacharidy

10,40 g

– z toho cukry 6,38 g

Vláknina

1,25 g

Bielkoviny

4,20 g

Soľ 0,02 g

Zloženie

Kešu orechy 76% *, 8% biela čokoláda * (trstinový cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecithin, vanilkový extrakt, vanilka), kokosový sirup*, maslo*, lyofilizované malliny*. * Surovina v BIO kvalite . Tento produkt obsahuje 97% ingrediencií v BIO kvaliteVýrobok je bezlepkový. Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení. Obsahuje škrupinové plody, laktózu a sóju. Olej na povrchu je prirodzeným javom. Odporúčame pred konzumáciou premiešať. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov.

Skladovanie: Uchovávajte v sucho a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

 

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia