-8%

BrainMax Digestive Magic, Podpora trávenia, 100 kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 19,50€.Current price is: 17,90€.

BrainMax Digestive Magic je komplex obsahujúci 10 bylín a enzýmov, ktoré podporujú trávenie a vstrebávanie živín z potravy. Tento produkt zabezpečuje optimálne fungovanie gastrointestinálneho traktu a redukuje nadúvanie spôsobené tráviacimi problémami. Enzýmy a bylinky v tomto komplexe pomáhajú rozkladať sacharidy, bielkoviny aj tuky, čím premenia väčšie fragmenty potravy na menšie jednotky, ktoré sa ľahšie vstrebávajú v črevách.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

BrainMax Digestive Magic

Hlavnými stavebnými kameňmi celého komplexu sú 3 tráviace enzýmy spolu s betaínom, papaínom a bromelaínom na podporu účinnosti trávenia. Mäta, zázvor a kurkuma sú tu na upokojenie podráždenej žalúdka, zmírnene nadúvania a podporu zdravia celého tráviaceho traktu (žalúdok, črevo, žlčník).

Enzýmy sú proteíny, ktoré sa nachádzajú v každej bunke a zohrávajú kľúčovú úlohu v organizme podporou správneho trávenia. Pomáhajú štiepiť bielkoviny, sacharidy a tuky, čím urýchľujú chemické procesy v tele. Získavame ich z potravy, najmä zeleniny, a ich nedostatok môže viesť k tráviacim problémom. Digestive Magic je kombináciou tráviacich enzýmov a bylín, ktoré pomáhajú predchádzať nepríjemným tráviacim problémom, ako sú bolesti brucha, ťažkosti po jedle alebo nadúvanie, a zároveň podporujú vstrebávanie živín z potravy.

Digestive Magic obsahuje amylázu na rozklad škrobov a sacharidov na cukry, proteázu na štiepenie bielkovín na aminokyseliny a lipázu na rozklad tukov na glycerol a mastné kyseliny. Táto zmes je obohatená o prírodné tráviace enzýmy ako betaín, bromelaín a papaín z ovocia papája alebo ananásu, ktoré nielen štiepia bielkoviny, ale aj pomáhajú udržiavať zdravý mikrobióm. Okrem toho obsahuje BrainMax Digestive Magic koreň zázvoru, kurkumu a listy mäty, ktoré podporujú funkcie žalúdka, zlepšujú trávenie a účinne zmierňujú žalúdočné nevoľnosti.

Prečo užívať Digestive Magic?

Digestive Magic je doplnok obsahujúci dôležité tráviace enzýmy, ktoré pomáhajú štiepiť bielkoviny, tuky a sacharidy, podporujúc lepšie vstrebávanie živín z potravy. Ideálny pre tých so stravou bohatou na tieto zložky alebo pre osoby s tráviacimi problémami. Kombinácia bylín a enzýmov v tomto produkte prispieva k normálnemu tráveniu a činnosti tráviacej sústavy, podporuje zdravie čriev a eliminuje negatívne prejavy tráviacich problémov ako nadúvanie, bolesti brucha a nafúknutie.

Prispieva k:

  • Normálnej funkcií trávenia.
  • Zmierneniu nadúvania.
  • Normálnej činnosť tráviacej sústavy a čriev.
  • Podpore zdravia gastrointestinálnej sústavy.
  • Pomáha lepšiemu vstrebávaniu živín.
  • Zmiernenie prejavov podráždeného žalúdka.
  • Mierni prejavy náhlej zmeny stravy.

Odporúčané dávkovanie

1-3 kapsule s jedlom.

Nutričné hodnoty

Veľkosť dávky: 1 rastlinná kapsula
Balenie obsahuje 100 dávok.
Obsah %RHP*
Betaine HCl 200 mg **
Amyláza (27.000 U/g)

75 mg

**

Koreň zázvoru 75 mg

**

Listy mäty piepornej 75 mg

**

Papaín (200 000 PU)

50 mg

**

Lipáza (10.000 U/g) 50 mg **
Bromelaín (1000 GDU)

40 mg

**

Proteáza (140 U/g) 25 mg **
Kurkuma v BIO kvalite 30 mg **
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu
** denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená

Neobsahuje žiadne plnidlá ani stabilizátory, iba deklarované zloženie v najčistejšej forme. Rastlinné kapsule na báze hydroxypropylcelulózy. Produkt je vhodný aj pre vegánov.

Skladujte pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia