-11%

BrainMax Creatine Monohydrate 500g

Kategória: Značka:

Original price was: 18,90€.Current price is: 16,90€.

BrainMax Creatine je látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom organizme, predovšetkým vo svalových bunkách. Časť kreatínu si telo tvorí samo, no malé množstvo získavame z výživy, hlavne z mäsa. Jeho doplnenie zvyšuje fyzickú výkonnosť, svalovú výbušnosť a silu, urýchľuje regeneráciu svalov a podporuje ich rast. Okrem toho môže pozitívne ovplyvniť mozgové funkcie a eliminovať škody spôsobené zvýšeným kortizolom.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

BrainMax Creatine Monohydrate

Kreatín má bohatú históriu používania, predovšetkým medzi silovými športovcami, pre ktorých je svalová výbušnosť a sila kľúčová. Kreatín podporuje maximálny nárast čistej svalovej hmoty a urýchľuje regeneráciu po fyzickej záťaži. Nedávne výskumy naznačujú, že táto prírodná látka má pozitívny vplyv aj na naše mitochondrie, hladinu ATP a mentálny výkon.

Aj keď je kreatín najznámejší medzi návštevníkmi posilňovní, jeho využitie siaha ďalej. Je prospešný pre bojové športy, šprinty, ale aj kolektívne športy. Kreatín je úzko spojený so silou a vytrvalosťou svalov, ktoré sú základom pre každodenný pohyb a radosť z neho. Vyššia sila a zdravé svalstvo poskytujú istotu v pohybe, čo je kľúčové nielen pre starších ľudí z hľadiska zdravia – nízka svalová sila totiž zvyšuje riziko pádov. Pravidelná konzumácia kreatínu môže zlepšiť účinky tréningu na silu svalov u mladých športovcov aj dospelých nad 55 rokov.

Kreatín pôsobí ako palivo pre svaly. Svaly sú plné mitochondrií, ktorým kreatín dodáva energiu. Táto energia pomáha k rýchlejšiemu rastu, kvalitnejšej regenerácii a vďaka tomu sa zvyšuje sila, výbušnosť aj objem. Kreatín preniká tiež do mozgu, kde rovnako ako vo svaloch stimuluje mitochondrie, zvyšuje ATP a zvyšuje tak kognitívny výkon.

Výhody BrainMax Creatine

  • Výroba v laboratóriách ocenených certifikátom GMP (Good Manufacturing Practice).
  • Zvyšuje fyzickú výkonnosť.
  • Pomáha budovať svalovú hmotu.
  • Podporuje zvýšenie sily a fyzického výkonu.
  • Pomáha obnoviť energiu vo svaloch.
  • Podporuje mitochondrie.
  • Pozitívne ovplyvňuje regeneráciu po športovom výkone.
  • Vhodné pre vegánov.

Nutričné hodnoty

Veľkosť dávky: 1 odmerka
Balenie obsahuje 100 dávok.
Obsah (mg)
%RHP*
100% Creatine monohydrate
5 g
**

Zloženie

Creatine monohydrate.

Odporúčané dávkovanie

Rozjazdová fáza: rozmiešajte 1 dávku (5g = 1 odmerka) v 200 ml vody. Užívajte 4 dávky denne v pravidelných intervaloch po dobu 5 až 7 dní.

Udržiavacia fáza: rozmiešajte 1 dávku (5g = 1 odmerka) v 200 ml vody. Konzumujte 1 dávku denne.

Upozornenie

Skladujte pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neobsahuje lepok a je vhodný pre vegetariánov a vegánov. Dodržujte zdravý životný štýl.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia