-58%

BrainMax Pure Špagety – semolinové, celozrnné BIO, 250 g

Kategórie: , Značka:

Original price was: 4,50€.Current price is: 1,90€.

BrainMax Pure Špagety – celozrnné sú vyrobené z tvrdozrnnej pšenice, tzv. semoliny, vďaka ktorým majú cestoviny lepšiu pružnosť, nelepia sa, nerozvárajú a obsahujú väčšie množstvo bielkovín a vlákniny.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

5 na sklade

Popis

BrainMax Pure Špagety – semolinové, celozrnné BIO, 250 g

BrainMax Pure Špagety obsahujú tvrdozrnnú pšenicu, známu ako semolina. Vďaka nej majú cestoviny lepšiu pružnosť, nelepia sa a udržujú svoju prirodzenú hnedú farbu. Obsahujú 10,5 g bielkovín na 100 g, čo ich robí bohatšími na proteíny. Tieto špagety sú tiež certifikované ako BIO, čo znamená, že pri ich výrobe sa dodržiavajú prísne pravidlá ekologického poľnohospodárstva. To zaručuje, že pri pestovaní surovín nepoužívajú žiadne škodlivé látky.

Semolina je tvrdá odroda pšenice, ktorá tvorí iba asi 8 % celosvetovej produkcie pšenice. Cestoviny si ľahko udržiavajú správnu konzistenciu, a to je jedna z výhod, prečo je semolina preferovaná pri výrobe kvalitných cestovín. Špagety sú ideálne pripraviť s pridaním BrainMax Pure Olivového oleja Premium BIO. Výborne sa hodí k paradajkovým alebo krémovým omáčkam, alebo ako prvotná surovina na prípravu tradičného receptu Aglio olio.

BrainMax Pure Špagety - semolinové, celozrnné BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát

Skvelá kombinácia chuti a výživných látok

Semolina, alebo tvrdozrnná pšenica, je unikátna svojim vysokým obsahom vlákniny, pretože pri jej výrobe využívajú celé zrno. Navyše, cestoviny z tejto pšenice majú po uvarení ideálnu konzistenciu – špagety nerozvaria ani nelepia k sebe.

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota 1538 kJ / 364 kcal
Tuky 2,4 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 70 g
– z toho cukry 3,9 g
Vláknina 8 g
Bielkoviny 11,5 g
Soľ 0 g

Zloženie

100% tvrdá pšeničná krupica, pitná voda. Vyrobené v závode spracovávajúcom sójový olej. Vyrobené v Taliansku. Obsahujú lepok.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia