-41%

BrainMax Pure Cinnamon Erythritol, Erythritol Škorica, BIO, 100 g

Kategórie: , Značka:

Original price was: 4,90€.Current price is: 2,90€.

BrainMax Pure Cinnamon Erythritol je vyrobený z glukózy z BIO ovocia ide teda o prírodné sladidlo. Oproti bežnému cukru je jeho sladivosť 70%, čo je oveľa viac, než u umelých sladidiel.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

BrainMax Pure Cinnamon Erythritol

BrainMax Pure Cinnamon Erythritol je vyrábaný z BIO ovocia, čo ho činí prírodným sladidlom. Jeho sladivosť je až 70%, čo je výrazne viac než u umelých sladidiel. K tomuto erytritolu sme pridali cejlónsku škoricu, ktorá je považovaná za jedinú pravú, pretože obsahuje mnohonásobne viac cinnamaldehydu, látka, ktorá určuje jej silnú arómu a intenzívnu chuť.

Erytritol stimuluje rast probiotických baktérií v tenkom čreve a nevytvára zubný povlak, čím nepodporuje vznik zubného kazu. Navyše, nemôže byť metabolizovaný v ústach, čo znamená, že časť cukrového alkoholu sa nevstrebáva do krvi, ale je spracovaná fermentáciou až v hrubom čreve.

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota

9 kcal/ 38 kJ

Tuky

0,01 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

97 g

– z toho cukry

0 g

Bielkoviny

0,15 g

Soľ 0 g
Vláknina 2,46 g

Zloženie: (96 %) erythritol*, (4 %) škorica*. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 100% surovín poľnohospodárskeho pôvodu v BIO kvalite. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na zadnej strane.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia