-10%

BrainMax Draslík Magnesium, Draslík citrát + Horčík malát, 200 kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 19,90€.Current price is: 17,90€.

BrainMax Draslík Magnesium sú v tele všadeprítomné minerály, ktoré hrajú zásadnú úlohu v zdraví buniek a tkanív. Obsahuje 100 mg elementárneho draslíka vo forme citrátu a 60 mg elementárneho horčíka vo forme malátu. Neobsahuje žiadne balastné látky (éčka) , iba draslík a horčík a to vo formách, ktoré sú pre telo veľmi dobre využiteľ.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

4 na sklade

Popis

BrainMax Draslík Magnesium

BrainMax Draslík Magnesium sú v tele všadeprítomné minerály, ktoré hrajú zásadnú úlohu v zdraví buniek a tkanív. Obsahuje 100 mg elementárneho draslíka vo forme citrátu a 60 mg elementárneho horčíka vo forme malátu. Neobsahuje žiadne balastné látky (éčka) , iba draslík a horčík a to vo formách, ktoré sú pre telo veľmi dobre využiteľ.

Draslík a horčík sú v tele všadeprítomné minerály, ktoré hrajú zásadnú úlohu v zdraví buniek a tkanív . Tieto dva minerály sú v našom organizme súčasťou stoviek biochemických procesov a ich vyrovnaná hladina je dôležitá nielen pre kardiovaskulárne zdravie, ale aj činnosť svalov a optimalizáciu krvného tlaku. Draslík a horčík sú ionizované formy minerálov tzv. elektrolyty. Po rozpustení vo vode produkujú kladne nabité ióny a slúžia na zabezpečenie prenosov nervových impulzov medzi bunkami . Najmä športujúci a stresujúci sa jedinci majú zvýšenú spotrebu draslíka aj horčíka a preto je vhodné tieto minerály suplementovať.

Draslík  spoločne s horčíkom vo forme malátu hrajú zásadnú úlohu v zdraví buniek a tkanív , zúčastňujú sa stoviek biochemických reakcií v našom tele . Ich vyrovnaná hladina je dôležitá pre bunky, cievy, kosti, svaly, ale aj produkciu energie .

Draslík citrát

Draslík je klíčovým elektrolytem, regulujúcim bunkovú hydratáciu a elektrický potenciál membrán a svalových vlákien. Jeho nedostatok spôsobuje únavu, poruchy spánku, koncentrácie a pamäti, zatiaľ čo optimálna hladina je spojená s kardiovaskulárnym zdravím a inzulínovou senzitivitou. Jeho príjem je dôležitý najmä pri vysokej konzumácii soli, aby sa udržala elektrolytická rovnováha a zabránilo sa zavodneniu. Draslík vo forme citrátu je ideálnym doplnkom, pretože sa ľahko vstrebáva.

Magnesium Malát

Magnézium malát je forma vysoko vstrebateľnej horečnatej soli, ktorá je zatiaľ na našom trhu relatívne málo známa, ale ideálna pre užívanie v ranných a dopoludňajších hodinách kvôli svojmu energizujúcemu účinku. Táto kombinácia kyseliny jablčnej a horčíka podporuje produkciu bunkovej energie (ATP), čo je posledná fáza Krebsovho cyklu.

Nutričné hodnoty

Látka Obsah RHP*
Draslík citrát 100 mg 5%
Magnesium malát 60 mg

16 %

1 kapsula obsahuje 100 mg elementárneho draslíka

Zloženie BrainMax Draslík Magnesium

citrát draselný, malát horečnatý, vegetariánska kapsula. Neobsahuje žiadne plnidlá ani stabilizátory, iba deklarované zloženie v najčistejšej forme.  Kapsule sú vyrobené z celulózy.

Produkt je vhodný pre vegánov.

Dávkovanie (základné)

1 až 2 tbl. ráno alebo na poludnie alebo po náročnom tréningu, konzumácii alkoholu.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia