-20%

Czech Virus Nano Bcaa 500g

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značka:

Original price was: 39,90€.Current price is: 31,90€.

Nano Bcaa v instantnej forme, ktorá zaisťuje optimálnu stabilitu, rýchlu rozpustnosť, maximálnu absorbciu a vďaka extra jemnému mikronizovanemu prášku najvyššiu dostupnosť v perfektných kalibrovaných dávkach.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Czech Virus Nano Bcaa

Czech Virus Nano Bcaa v instantnej forme, ktorá zaisťuje optimálnu stabilitu, rýchlu rozpustnosť, maximálnu absorbciu a vďaka extra jemnému mikronizovanemu prášku najvyššiu dostupnosť v perfektných kalibrovaných dávkach. Nanotechnológia otvára novú éru doplnkov výživy v športe. Touto technológiou sú molekuly Nano BCAA prášku dostatočne malé, aby boli v tele plne absorbované a dalo sa z nich vyťažiť skutočné maximum.

Výhody Czech Virus Nano Bcaa:

  1. 100 % prírodnej fermentácie z rastlinných zdrojov
  2. Menšie častice prášku, jednoduchšia absorbacia pre telo
  3. Rýchlejšia vstrebateľnosť, najvyššia dostupnosť, neporovnateľná účinnosť
  4. Excelentná stabilita pri nízkom pH
  5. Testované na zakázané látky (anabolické steroidy, hormóny a prohormóny)
  6. Najvyššia čistota bez nežiaducich látok
  7. Bez GMO a alergénov
  8. Rýchla rozpustnosť

Nano BCAA sú získavané fermentáciou z prírodných rastlinných zdrojov (vegán) bez použitia materiálu živočisného pôvodu. Vďaka nanotechnológií sú častice prášku extra jemné, čo znamená najvyššiu možnú využiteľnosť BCAA v tele. Čím dlhšie totiž suplement zostáva v tráviacom systéme, tým väčšia je šanca, že ho napadnú žalúdočné šťavy, enzýmy alebo baktérie.

BCAA:

  • Leucín – patrí medzi esenciálne aminokyseliny, ktoré si telo nedokáže vytvoriť samo a preto ho musí prijímať v potrave. Má niekoľko funkcií – podporuje udržiavanie hladiny glukózy v krvi, pôsobí proti katabolickému procesu a podieľa sa na syntéze bielkovín. Reguluje tiež hladinu cukru v krvi, podieľa sa na raste a regenerácií svalových a kostných tkanív a na tvorbe rastového hormónu. Chráni telo pred stratou bielkovín vo svalovej hmote po zranení, alebo vplyvom stresu.
  • Izoleucín – esenciálna aminokyselina s rozvetveným reťazcom, ktorá sa vstrebáva priamo do svalov, bežne je spájaná so zvýšenou odolnosťou a hojením svalových tkanív, preto je odporúčaná atlétom, kulturistom a ďalším, ktorí podstupujú väčšiu fyzickú námahu a chcú zväčšiť objem svalovej hmoty.
  • Valín – patrí medzi aminokyseliny, ktoré sú súčasťou elastínu, proteínu podobnému kolagénu, ktorý je hlavným komponentom elastických vlákien v tkanivách živočíchov. Valín zároveň ovplyvňuje absorbciu niektorých nervových prenášačov v mozgu podobne ako tryptofan, fenylalanín a tyrozín. Poskytuje zlúčeninu sukcinyl CoA pre dôležitú biochemickú reakciu označovanú ako Krebsov cyklus. Podporuje účinky leucínu a izoleucínu.

Dávkovanie Czech Virus Nano Bcaa

Zmiešajte 1 dávku (5 g) so 150-250 ml vody a užívajte podľa potreby. Pred užitím poriadne premiešajte. Neprekračujte 4 dávky (20 g) denne.

Tabuľka nutričných hodnôt

Veľkosť jednej dávky: (príchuť Cherry) 5 g
Počet dávok v balení: (500 g) 100
Hodnoty v 100 g
Energetická hodnota 289,94 kcal/1 233,07 kJ
Tuky 0,68 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 4,23 g
z toho cukry 0,08 g
z toho vláknina 0 g
Bielkoviny 61,70 g
z toho organické kyseliny 6,70 g
z toho soľ 0 g
Obsah BCAA 82,5 g
z toho L-leucín 41 g
z toho L-izoleucín 21 g
z toho L-valín 20,5 g

Zloženie

Cherry: BCAA instant, kyselina citrónová, protihrudkujúca látka (rastlinný stearan horečnatý), prírodná aróma, prírodné farbivo (červená repa), sladidlo (sukralóza – PureSucra®), sojový lecitín (< 0,7%).

Pineapple: BCAA instant, kyselina citrónová, protihrudkujúca látka (rastlinný stearan horečnatý), prírodná aróma, prírodné farbivo (beta karotén), sladidlo (sukralóza – PureSucra®), sojový lecitín (< 0,7%).

Sour Apple:  BCAA instant, kyselina citrónová, protihrudkujúca látka (rastlinný stearan horečnatý), prírodná aróma, sladidlo (sukralóza – PureSucra®, steviol-glykozidy – sladidlo z rastliny stévia prírodného pôvodu), špenátový extrakt, prírodné farbivo (beta karotén), sojový lecitín (< 0,7%).

Informácie pre alergikov

Obsahuje sóju (sójový lecitín). Vyrábané v zariadení kde sa spracováva aj mlieko, vajcia, sója, mäkkýše, rybí olej a orechy.

Upozornenie

Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Po otvorení spotrebujte do 90 dní. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Pred užívaním sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Kyslé jablko, Čerešňa, Ananás