-15%

Warrior HMB CreaForce 300g

Kategória: Značka:

Original price was: 19,90€.Current price is: 16,90€.

Warrior HMB CreaForce je jedinečná zmes kreatínu, HMB a citrulínu s osviežujúcou príchuťou pomaranča. Je prírodným sladeným výťažkom zo stévie.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

5 na sklade

Popis

Warrior HMB CreaForce

Warrior HMB CreaForce je skvelou voľbou pre všetkých, ktorým záleží na ochrane svalovej hmoty. Extrémne silne antikatabolikum zabraňuje degradácii svalového tkaniva pri intenzívnom a náročnom tréningu. Taktiež poskytuje perfektné výkony v akejkoľvek športovej aktivite. Čo to ten CreaForce vlastne je? Prírodne sladená zmes na prípravu nápoja so zvýšeným obsahom kreatín monohydrátu, hydroxymetylbutyrátu vápenatého a L-citrulín malátu pre všetkých, ktorí to s cvičením myslia vážne. Je vhodná pre každého aktívneho človeka s cieľom podporiť silu a výkonnosť, a zároveň urýchliť regeneráciu po náročnom tréningu.

Unikátna kombinácia kreatínu, HMB a citrulínu s osviežujúcou príchuťou pomaranča. Prírodné sladenie vďaka výťažku zo stévie. Vo forme prášku pre jednoduchú prípravu. Obsahuje až 6 g kreatín monohydrátu a 1,5 g HMB v jednej porcii. Podporuje ochranu svalov, zvyšuje silu, výkon a podporuje rýchlu regeneráciu. Vhodný aj pre vegetariánov a vegánov.

Zloženie

Kreatín monohydrát, hydroxymetyl-butyrát vápenatý (HMB), L-citrulín malát, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma, sladidlo: glykozidy steviolu, farbivo: beta-karotén.

Odporúčané dávkovanie

1-krát denne 10g prášku rozmiešajte v 200ml vody.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia