-8%

Natural nutrition 100% Kreatín monohydrát 90 kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 7,50€.Current price is: 6,90€.

Kreatín monohydrát v jednej dávke obsahuje až 3 500 mg kreatínu monohydrátu, pričom neobsahuje žiadne chemikálie, prímesi ani objemové činidlá. Ide o 100 % čistý produkt vo forme vegánskych kapsúl.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

5 na sklade

Popis

Natural nutrition Kreatín monohydrát

Natural nutrition Kreatín monohydrát, ako prirodzený zdroj energie, hrá kľúčovú úlohu v pohybe svalov. Je nevyhnutným palivom pre efektívnu funkciu svalov počas fyzickej aktivity, najmä počas silového tréningu. Asi polovica denného množstva kreatínu, ktoré potrebuje naše telo (približne 1 až 2 gramy), sa získava zo stravy. Hlavné potraviny bohaté na kreatín zahŕňajú červené mäso (ako bravčové, teľacie a hovädzie), morské plody (vrátane rýb a mäkkýšov) a živočíšne mlieko (napríklad kravské, kozie a ovčie). Zvyšná polovica sa produkuje v tele, najmä v pečeni, obličkách a pankrease. Tieto orgány dodávajú približne 95 % vyprodukovaného kreatínu do svalov, kde slúži ako dôležitý zdroj energie pre fyzickú aktivitu. Zvyšok je rozložený na iné dôležité orgány, ako sú srdce a mozog. Svalové bunky potrebujú energiu, najmä počas intenzívneho tréningu. Kreatínové doplnky zohrávajú kľúčovú úlohu pri zvyšovaní zásob fosfokreatínu vo vašich svaloch, čím poskytujú dodatočnú palivovú rezervu pre svaly.

Zloženie

Kreatín monohydrát, vegetariánska kapsula (hydroxypropylmetylcelulóza).

Odporúčané dávkovanie

5 kapsúl denne zapite dostatočným množstvom vody.

Upozornenie: Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek. Produkované vo výrobni, kde sa spracovávajú aj iné orechy a sezamové semienka. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Potravinové doplnky by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neužívajte pri tehotenstve alebo dojčení. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia