-20%

Best nutrition Artro Shark 100 kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 14,90€.Current price is: 11,90€.

Artro Shark je kĺbová výživa, ktorá obsahuje žraločiu chrupavku a dokáže účinne znížiť poškodenie svalového a kĺbového aparátu.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

Best nutrition Artro Shark 100 kapsúl

Best nutrition Artro Shark je kĺbová výživa, ktorá dokáže účinne znížiť poškodenie svalového a kĺbového aparátu, taktiež zrýchliť hojenie rán a zlepšeniu zdravia pokožky. Obsahuje žraločiu chrupavku, ktorá má vysoký obsah vápnika a fosforu v pomere 2:1. Chrupavka napomáha pri zmierňovaní zápalov a spomalení vaskularizácie v chrupavkách ľudských kĺbov. Posilňuje imunitný systém, podporí liečbu zeleného zákalu a tiež pôsobí ako prevencia nádorových ochorení.

Žraločia chrupavka sa odporúča všetkým ženám, ako podporný prostriedok v období menopauzy na prevenciu osteoporózy – rednutia kostí. Nie je vhodný pre deti a mládež do 14 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Pravidelné užívanie prípravku predĺži vitalitu a pevnosť kĺbov, kostí a chrupaviek.

Nutričné hodnoty:

Veľkosť jednej dávky: 2 kaps.
Počet dávok v balení:(100 kaps.+100 kaps.) 100
Hodnoty:
Žraločia chrupavka 500 mg

Zloženie Artro Shark:

Žraločia chrupavka, želatinová kapsula.

Odporúčané dávkovanie:

Ako prevencia stačia 2 kapsule 2x denne. Pri podpornej liečbe nádorových ochorení je dávkovanie nutné zvýšiť.

Upozornenie:

Jedná sa o doplnok stravy, ktorý nenahrádza pestrý jedálniček. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Potravinové doplnky by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neužívajte pri tehotenstve alebo dojčení. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia