-20%

Amix nutrition MytoTest – V3 90 kapsúl

Original price was: 34,90€.Current price is: 27,90€.

Amix MytoTest – V3 poskytuje klinicky overené dávky MyTosterone spolu s významnými synergickými prísadami. Súčasťou je len najvyššia kvalita a inovatívne zložky.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

2 na sklade

Popis

Amix MytoTest – V3 90 kapsúl

Amix MytoTest – V3 je patentovaná formule obsahujúca žezlovku čínsku a astaxantín, ktorá bola klinicky preukázaná. Táto unikátna kombinácia je známa tým, že zvyšuje hladinu testosterónu v tele a súčasne znižuje hladiny estradiolu a DHT. Súčasťou je len najvyššia kvalita a inovatívne zložky. Poskytuje klinicky overené dávky MyTosterone spolu s významnými synergickými zložkami, ako je Testofen z senovky gréckej, Rhodiola rosea, Damiana, Maca, D-asparágová kyselina, Ginkgo biloba, žezlovka čínska a zinok.

Maca peruánska podporuje fyzické, mentálne zdravie a plodnosť. Extrakt Damiana pomáha pri regulácii telesnej hmotnosti. Ginkgo biloba je silný antioxidant, ktorý podporuje krvný obeh a mikrocirkuláciu. Rhodiola rosea podporuje zdravie srdcového a cievneho systému. Testofen je štandardizovaný extrakt senovky gréckej, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu lipidov v krvi. Zinok prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi, metabolizmu sacharidov a mastných kyselín a udržiava normálny stav pokožky, vlasov, kostí a nechtov.

Nutričné hodnoty

Veľkosť jednej dávky: 2 kaps.
Počet dávok v balení: 45
Hodnoty jednej dávky
Testosterónový posilňujúci matrix
MyTosterone® 800 mg
– extrakt bobúľ serenoi plazivej (Serenoa Repens)
– Astaxantín (Haematococcus Pluviallis)
Matrix výkonu a testosterónu 550 mg
– Rhodiola Rosea (štandardizované 4 % rosavíny) 150 mg
– Extrakt koreňa Maca (štandardizované 10 % lepidium meyenii) 100 mg
– D-asparágová kyselina 100 mg
– Extrakt Damiana 4:1 (Turnera Diffusa Wild.) (listy) 50 mg
– Testofen® senovka grécka (štandardizované 50 % fenusidy) (Trigonella foenum graecum) 50 mg
– Extrakt Ginkgo Biloba (štandardizované 24 % ginkgo flafónové glykozidy) 50 mg
– Žezlovka čínska (štandardizovaná 7 % kordyceptická kyselina) 50 mg
Zinok (ako oxid zinočnatý) 10 mg
CRT-ss (systém podpory technológie riadeného uvoľňovania)
Methocel® (mikro-polymér étery celulózy hydrofilných matricových systémov)

Zloženie

MyTosterone® (extrakt bobúľ serenoi plazivej, protihrudkujúca látka – kremičitan vápenatý, astaxantín, maltodextrín, hydrogenovaný rastlinný olej (zo sójových bôbov), protihrudkujúca látka – oxid kremičitý, antioxidant – kyselina askorbová, protihrudkujúca látka – stearát horečnatý), želatínové kapsule (čistá želatína, voda, farbivo – oxid titaničitý), rhodiola rosea, extrakt koreňa maca, kyselina D-asparágová, damiana extrakt, Testofen® senovka grécka (Trigonella foenum graecum), extrakt ginkgo biloba,  žezlovka čínska, stabilizátor – hydroxypropylmetylcelulóza Methocel, protihrudkujúca látka (stearát horečnatý, oxid kremičitý), oxid zinočnatý.

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 2 kapsuly denne a zapite pohárom vody. Neprekračujte dávku 4 kapsule za 24 hodín. Užívajte maximálne po dobu 8 týždňov, nasledujúce 4 týždne neužívajte.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia