-36%

Amix nutrition Magneshot Forte 60 ml

Katalógové číslo: - Kategória: Značka:

Original price was: 1,40€.Current price is: 0,89€.

Amix nutrition Magneshot Forte je výživový doplnok vyvinutý s úmyslom poskytnúť organizmu ľahko vstrebateľnú formu horčíkaa vitamín B6.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Amix nutrition Magneshot Forte

Amix Nutrition Magneshot Forte je kompaktná tekutá ampulka obohatená o horčík a vitamín B6. Táto kombinácia prispieva k zmierneniu únavy a vyčerpania, udržiavaniu rovnováhy elektrolytov, podporuje správnu látkovú premenu potrebnú pre tvorbu energie, a tiež podporuje správne fungovanie svalov, nervového systému a psychiky. Vitamín B6 navyše prispieva k normálnej metabolizácii homocysteínu, bielkovín a glykogénu, regulácii hormonálnej aktivity a správnemu fungovaniu nervového a imunitného systému.

Magneshot Forte je výživový doplnok vyvinutý s úmyslom poskytnúť organizmu ľahko vstrebateľnú formu horčíka. Horčík zohráva kľúčovú úlohu v mnohých fyziologických procesoch v ľudskom tele, vrátane svalovej funkcie, nervovej regulácie, metabolizmu energetických zlúčenín a ďalších.

Magneshot Forte je ideálnou voľbou pre osoby, ktoré trpia nedostatkom horčíka, alebo pre tých, ktorí vedú náročný životný štýl, ktorý môže viesť k vyššiemu vylučovaniu horčíka organizmom, ako sú športovci alebo jednotlivci so stresujúcim životným štýlom.

Nutričné hodnoty

Účinné látky
v 60 ml (% RHP *)
Horčík (citrát horečnatý a bisglycinát horčíka) 375 mg (100 % *)
Vitamín B6 (pyridoxín HCl) 10 mg (714 % *)

Zloženie Amix nutrition Magneshot Forte

Čistená voda, citrát horečnatý, bisglycinát horčíka, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; aróma. Konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný; aróma (len v príchutiach mango a krvavý pomaranč). Farbivo: beta karotén (iba v príchuti mango). Sladidlo: sukralóza; pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).

Odporúčané dávkovanie

Denná dávka je 1 ampulka (60 ml), ktorú vypite počas fyzickej námahy alebo ihneď po nej. Neodporúča sa prekračovať dennú odporúčanú dávku. Výrobok môže obsahovať sedimenty, preto ho pred konzumáciou dôkladne pretrepte.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Mango, Pomaranč