-20%

Amix nutrition Creatine Monohydrate Drink 360g

Katalógové číslo: - Kategória: Značka:

Original price was: 19,90€.Current price is: 15,90€.

Výživový doplnok so sladidlami a s príchuťou

Osviežujúci a chutný nápoj s kreatínom monohydrátom.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Amix Creatine Monohydrate Drink

Amix Creatine Monohydrate Drink je osviežujúci a chutný nápoj určený pre športovcov a jednotlivcov zaoberajúcich sa fyzickou aktivitou, ktorí hľadajú efektívny spôsob doplnenia kreatínu do svojej stravy. Kreatín monohydrát je populárny doplnok v oblasti fitness a športu. Používa na podporu zvyšovania svalovej hmoty, zlepšenie výkonnosti a zrýchlenie regenerácie svalov po tréningu. Môže tiež pomôcť zvýšiť svalovú silu a vytrvalosť.

Priaznivo ovplyvňuje syntézu svalového tkaniva, dochádza k jej výraznému nárastu a hlavne bez tuku. Na základe stoviek odborných štúdií bolo preukázané, že zvyšuje silu, športový výkon, intenzitu tréningu, zlepšuje hydratáciu a podporuje rast svalov. Kreatín monohydrát tiež skracuje celkový čas potrebný na regeneráciu, rovnako tak i čas medzi jednotlivými intervalmi počas samotného tréningu. Svaly majú dostatok energie pre svoju prácu a nemusia ju získavať nežiadúcim rozkladom vlastných svalových proteínov (katabolický dej).

Produkt nie je náhradou za vyváženú a pestrú výživu a zdravý životný štýl. Skladovať mimo dosahu detí. Výrobok uchovávajte uzavretý na suchom mieste, chránený pred svetlom a pri izbovej teplote do 25°C.

Nutričné hodnoty

Denná dávka obsahuje
 Kreatín monohydrát 3 000 mg

Zloženie Amix Creatine Monohydrate Drink

Kreatín monohydrát, regulátor kyslosti (kyselina citronová), regulátor kyslosti kyselina jablčná (len príchuť pomaranč), aróma, farbivo beta karotén (príchuť pomaranč a citrón-limetka), farbivo karamel E150d (príchuť cola), sladidlá (sukralóza, acesulfám K), protihrudkujúca látka (oxid kremičitý), emulgátor (sójový lecitín)

Odporúčané dávkovanie

Rozmiešajte 3,6 gramov (3 odmerky) s 200 mililitrami vody alebo džúsu a ihneď vypite. Konzumujte približne 30-60 minút pred cvičením. Športovci užívajúci kreatín monohydrát by mali denne vypiť minimálne 2000 mililitrov vody, aby dosiahli maximálnu hydratáciu.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Cola, Pomaranč, Lesné ovocie