-25%

Ashwagandha + Guarana 30 kapsúl

Original price was: 7,90€.Current price is: 5,90€.

Antioxidanty a prírodné výťažky / Doplnok výživy obsahujúci extrakt z Ashwagandhy s pridanou Guaranou v kapsuliach

Ashwagandha je rastlina pôvodom z juhovýchodnej Ázie, ktorá sa používa ako starodávny adaptogén v mnohých tradičných medicínach. Hoci nie je odrodou ženšenu, často je označovaná ako indický ženšen. V ájurvédskej medicíne sa totiž používa rovnakým spôsobom ako ženšen v čínskej medicíne. Paulínia nápojová, z ktorej sa získava to, čo sa hovorovo nazýva guarana, je popínavým kríkom pochádzajúcim z južnej Ameriky, konkrétne z oblasti Amazónie. Ide o zelenú rastlinu s červenými bobuľovitými plodmi, no guarana sa získava z jej semien a to drvením a neskorším pražením. Samotný názov je odvodený od pôvodného indiánskeho kmeňa.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

5 na sklade

Popis

Ashwagandha + Guarana

Ashwagandha + Guarana je rastlina pôvodom z juhovýchodnej Ázie, ktorá sa používa ako starodávny adaptogén v mnohých tradičných medicínach. Hoci nie je odrodou ženšenu, často je označovaná ako indický ženšen. V ájurvédskej medicíne sa totiž používa rovnakým spôsobom ako ženšen v čínskej medicíne. Paulínia nápojová, z ktorej sa získava to, čo sa hovorovo nazýva guarana, je popínavým kríkom pochádzajúcim z južnej Ameriky, konkrétne z oblasti Amazónie. Ide o zelenú rastlinu s červenými bobuľovitými plodmi, no guarana sa získava z jej semien a to drvením a neskorším pražením. Samotný názov je odvodený od pôvodného indiánskeho kmeňa.

Podľa súčasnej legislatívy EU, pri bylinkách a bylinných produktov nesmieme uvádzať podrobnejšie informácie, ktoré by mohli vzbudiť dojem zdravotného alebo liečebného účinku bylín. Rovnako nesmieme uvádzať ani vedeckými výskumami a štúdiami preukázané účinky bylín, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek.

Výhody

  • až 300 mg extraktu Ashwagandhy na 1 kapsulu
  • až 200 mg extraktu Guarany na 1 kapsulu
  • obsahuje 20 mg kofeínu z Guarany na 1 kapsulu

Nutričné hodnoty

30 kapsúl bez príchute
Veľkosť 1 dávky: 1 kapsula
Počet dávok v balení: 30
Nutričné hodnoty 1 dávka (1 kapsula) RVH%*
Kalórie 0 kJ / 0 kcal **
Tuky 0 g **
Sacharidy 0 g **
Bielkoviny 0 g **
Extrakt z Ashwagandhy 300 mg **
Extrakt z Guarany 200 mg **
z toho kofeín 20 mg **
*RVH – Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal)
**RVH nie je stanovené
Zloženie
Extrakt zo ženšenu indického (Withania somnifera), extrakt z guarany (Paulinia cupana) štandardizovaný na 10% kofeínu, kapsula: želatína, protihrudkové činidlo: horečnaté soli mastných kyselín, farbivo: oxid titaničitý.
Alergény
Neobsahuje alergény.
Upozornenie
Uschovajte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C, mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti, pre tehotné ženy, pre dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Odporúčané dávkovanie

Užite 1 kapsulu denne a zapite 250 ml vody.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia