-39%

Amix nutrition OatMash 2000g

Katalógové číslo: - Kategórie: , , Značka:

Original price was: 17,90€.Current price is: 10,90€.

Amix Nutrition OatMash je výrobok určený pre tých, ktorí hľadajú vyvážený a výživný zdroj sacharidov s vysokým obsahom vlákniny. Ide o špeciálny typ ovsených vločiek, ktoré sú jemne mleté, čo z nich robí ľahko stráviteľný zdroj energie.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Amix nutrition OatMash

Amix Nutrition OatMash je výrobok určený pre tých, ktorí hľadajú vyvážený a výživný zdroj sacharidov s vysokým obsahom vlákniny. Ide o špeciálny typ ovsených vločiek, ktoré sú jemne mleté, čo z nich robí ľahko stráviteľný zdroj energie. Táto vynikajúca rozpustná extrudovaná ovsená múka je špeciálne navrhnutá pre rýchlu prípravu kaše alebo ovseného nápoja. Obsahuje komplexné sacharidy, zdravé tuky a proteíny, čo ho robí skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vyvážený zdroj živín.

Ovsené vločky sú prirodzene bohaté na vlákninu, čo pomáha udržiavať zdravý tráviaci systém a pocit sýtosti. Majú nízky glykemický index, čo znamená, že uvoľňujú energiu postupne a pomáhajú udržiavať stabilnú hladinu cukru v krvi. To je dôležité pre udržanie dlhodobého pocitu sýtosti a energie. OatMash je jemne mletý, ktorý sa ľahko mieša s vodou, mliekom alebo inými tekutinami, čo ho robí skvelou voľbou pre rýchle a jednoduché prípravy.

Výhody Amix Nutrition OatMash

– Veľmi rýchla a jednoduchá príprava

– Vysoký obsah vlákniny

– Výborná chuť

– Zasýti pre veľmi dlhú dobu

– Celozrnný výrobok

Nutričné hodnoty

 100g  50g
Energetická hodnota 1431,8 kJ 715,9 kJ
339,6 kcal 169,8 kcal
Tuky 5,6 g 2,8 g
     Z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g 0,6 g
Sacharidy 59 g 29,5 g
     Z toho cukry < 2 g < 1 g
Bielkoviny 8,8 g 4,4 g
Soľ < 0,5 g < 0,25 g
Vláknina 9 g 4,5 g

Zloženie Amix nutrition OatMash

Instantizovaná extrudovaná ovsená múka, kakaový prášok (len pre príchuť: čokoláda & kokos, nugát & karamel, peanut butter cookies, čokoláda, banoffee), regulátor kyslosti: kyselina citrónová (len pre príchuť: jahoda & jogurt, lesné plody, limetka & jogurt), prírodná a prírodne identická aróma, farbivo : (príchuť jahoda & jogurt a Wildberry – extrakt z červenej repy; limetka & jogurt – kurkumín), sladidlá: Steviol glykozidy, sukralóza a acesulfam-K.

Upozornenie: Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Produkt bol vyrobený v závode, ktorý spracováva suroviny z mlieka, vajec, sóje, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Odporúčané dávkovanie

Ovsená kaša: Zmiešajte 1 odmerku (50g) s 200 ml horúcej vody alebo mlieka. Dôkladne premiešajte všetko polievkovou lyžicou a počkajte 2 minúty. Kašu si môžete osladiť medom a ozdobiť ovocím alebo orechmi. Hustotu kaše môžete prispôsobiť podľa vašich preferencií.

Ovsený nápoj: Zmiešajte 1 odmerku (50 g) s 300 ml vody alebo mlieka. Použite mixér alebo ručný šejker. Môžete ho tiež pridať do svojho obľúbeného proteínového kokteilu.

Môže sa konzumovať kedykoľvek počas dňa, buď teplý alebo studený. Okrem toho môžete pridávať do svojich receptov ako sú palacinky, koláče alebo pudingy. Neochutený variant skvelo poslúži ako jednoduchá zahusťovacia prísada do polievok alebo omáčok, bez nutnosti ich predhrievania.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Čokoláda – kokos, Čokoláda, Biela čokoláda, Jahoda – jogurt, Banán – karamel, Lesné ovocie, Nugát karamel, Cookie – arašidové maslo, Natural