-40%

All nutrition NUTLOVE SAUCE CRUNCH 280g

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značka:

Original price was: 9,90€.Current price is: 5,90€.

  1. SUPER KRÉMOVÁ
  2. BEZ PRIDANÉHO CUKRU
  3. OBSAHUJE 45% ARAŠÍDOV
  4. SKVELÝ DOPLNOK DO POKRMOV, DEZERTOV A NÁPOJOV
  5. BEZ PALMOVÉHO TUKU

* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

All nutrition NUTLOVE SAUCE CRUNCH

NUTLOVE SAUCE je nová verzia omáčok ALLNUTRITION

All nutrition NUTLOVE SAUCE CRUNCH je omáčka na báze orechového krému a kakaa s kúskami arašidov, ktorá sa vo vašej kuchyni uplatní ako doplnok do mnohých pokrmov či dezertov.

Novinka v podobe omáčky od značky ALLNUTRITION sa vyznačuje orechovo-čokoládovou chuťou, ktorá ju robí jedinečnou a navyše v kombinácii s kúskami arašidov a super krémovou konzistenciou, ktorá sa dokonale rozotiera po povrchu každého pokrmu, ju robí jedinečnou!

Omáčka All nutrition NUTLOVE neobsahuje žiadne prísady vo forme trans-tukov alebo palmového oleja. Je sladená maltitolom, bez pridaného cukru, ktorého veľmi nízky obsah je daný prírodným pôvodom!

All nutrition NUTLOVE SAUCE je inšpirovaný najpredávanejším krémom NUTLOVE – ktorý sa stala bestsellerom v Poľsku aj v zahraničí.

Upozornenie:

Skladujte v suchu a pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za vady vzniknuté nevhodným skladovaním a použitím. Pred použitím pretrepte. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 týždňov.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Príchuť

Cookies, Chrumkavé arašidy, Biela čokoláda – arašidy, Škoricové koláčiky, Čokoláda – lieskový orech, Biela čokoláda – malina