-40%

Amix nutrition Monster Shaker 600ml

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značka:

Original price was: 9,90€.Current price is: 5,90€.

Shaker Monster od značky Amix Nutrition je špeciálne navrhnutý na prípravu proteínových nápojov, energetických kokteilov a ďalších práškových nápojov.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Amix nutrition Monster Shaker

Amix nutrition Monster Shaker je špeciálne navrhnutý na prípravu proteínových nápojov, energetických kokteilov a ďalších práškových nápojov. S kapacitou 600 ml je dostatočne veľký na zmiešanie väčšiny receptov. Jeho ergonomický dizajn zabezpečuje pohodlné držanie počas miešania. Navyše, špeciálne navrhnuté viečko s uzáverom zabraňuje úniku nápoja počas miešania aj prenášania v taške či batohu.

Amix nutrition Monster Shaker má dve ďalšie komory. Jednu na uloženie ďalšieho proteínu a druhú do komory na výživové doplnky (napr. Kreatín alebo BCAA). Pravdepodobne bude slúžiť dlhú dobu, bez porovnania s lacnými a nekvalitnými výrobkami. Spodný diel je rozdelený organizérom na tablety (kapsule, a pod) a spodnou časťou na prášok (proteín, gainer, a pod).

Výhody

  • Ľahko uzatvárateľné viečko.
  • Vnútorná mriežka.
  • Šejker je vhodný aj do umývačky.

Celkovo je Amix Nutrition Monster Shaker 600ml vynikajúcim doplnkom pre každého, kto pravidelne konzumuje proteínové nápoje alebo iné doplnky vo forme prášku a preferuje jednoduché a efektívne spôsoby ich pripravy. Jeho praktický dizajn a odolnosť ho robia ideálnym pre každodenné použitie doma, v posilňovni alebo na cestách.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Farba

Zelený, Oranžový, Modrý, Priesvitný

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.