-38%

Natural Nutrition L-Glutamín Natural

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značka:

4,9015,50

Natural nutrition L-Glutamín je kľúčovou látkou pre regeneráciu a rast svalov, a spolu s BCAA sa často používa na ochranu svalovej hmoty a regeneráciu.


* Darček ku každej objednávke
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Popis

Natural Nutrition L-Glutamín Natural

Natural nutrition L-Glutamín, najhojnejšie zastúpená aminokyselina v krvi, má nezastupiteľnú úlohu, aj keď nie je esenciálny. Po dlhodobej fyzickej záťaži jeho hladina klesá, čo môže ovplyvniť regeneráciu a rast svalov. Glutamín saodporúča pri rôznych intenzívnych športových aktivitách, vrátane kulturistiky, ľahkoatletiky, silového trojboja a bojových športov.

Glutamín je kľúčovou látkou pre regeneráciu a rast svalov, a spolu s BCAA sa často používa na ochranu svalovej hmoty a regeneráciu. Pre kulturistov je dôležitý v záverečnej príprave na súťaž a jeho hladina môže slúžiť ako marker pretrénovanosti. Fermentovaný L-glutamín je najčistejší dostupný glutamín, vegánskej povahy, bez lepku a bez GMO, voľný od nečistôt, ťažkých kovov a mikrotoxínov. V kombinácii s kvalitným proteínom môžete podporiť regeneráciu a rast svalov po tréningu.

Tento výrobok nie je určený pre deti, osoby mladšie ako 18 rokov, tehotné ani dojčiace ženy. Uistite sa, že je skladovaný mimo dosahu detí. Dodržujte odporúčanú dennú dávku a nezvyšujte ju. Skladujte v suchu pri teplotách od 6 do 25 stupňov Celzia a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Nepodliehajte mrazu ani nadmernému vlhkosti.

Zloženie:

Natural: fermentovaný L-glutamín.

Odporúčané dávkovanie

Odporúčame dodržiavať maximálnu dennú dávku 5000 mg.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Ďalšie informácie

Množstvo

100g, 400g, 1000g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.