-24%

Kevin Levrone LevroTEST 120 kapsúl

Original price was: 36,90€.Current price is: 27,90€.

Kevin Levrone LevroTEST je unikátna dvojfázová formula, ktorá stimuluje anabolické procesy a zvyšuje hladinu testosterónu nepretržite 24 hodín denne.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Nie je na sklade

Popis

Kevin Levrone LevroTEST 120 kapsúl

Kevin Levrone LevroTEST je testosterónový booster, ktorý pozostáva zo špeciálnych zložiek dodávajúcich telu dostatok energie a zvyšujúcich hladinu testosterónu počas náročnej fyzickej alebo psychickej aktivity.

Levro Test AM formula (denná formula) obsahuje extrakt z koreňa Rhodiola rosea, ktorý pomáha telu adaptovať sa na mimoriadne situácie a výrazne znižuje negatívne účinky stresu. Formula je obohatená o vitamíny B a D. Vitamín D3 prispieva k správnemu fungovaniu svalov.

Levro Test PM formula (nočná formula) aktivuje nočnú produkciu testosterónu. Obsahuje extrakt z Tribulus terrestris, ktorý prirodzene zvyšuje hladinu testosterónu. Formula je obohatená o horčík, vitamín B6 a zinok. Horčík pomáha udržiavať rovnováhu elektrolytov a správne fungovanie svalov.

Výhody:

  1. Zvyšuje hladinu testosterónu
  2. Znižuje účinky stresu
  3. Podporuje správne fungovanie svalov
  4. Obohatený o vitamíny

Ako Levro Test funguje?

Kyselina D-asparagová, obsiahnutá v prípravku, podľa vedeckých štúdií spôsobuje nárast množstva luteinizačného hormónu, ktorý sa viaže na receptory umiestnené na Leydigových bunkách v semenníkoch. Tento proces stimuluje syntézu cyklického adenozínmonofosfátu (cAMP) a odtrhnutie postranného reťazca molekuly cholesterolu, čo je kľúčový krok v tvorbe testosterónu (steroidogenéza).

Denná formula Levro Testu obsahuje aj významné množstvo vitamínov. Štúdie ukazujú, že suplementácia vitamínom D zvyšuje hladinu testosterónu, zatiaľ čo vitamíny skupiny B podporujú normálne fungovanie nervového systému.

Dvojfázová suplementácia Levro Testu predstavuje budúcnosť boosterov. Vďaka Levro Testu bude tvoj organizmus produkovať testosterón cez deň aj v noci – 24 hodín denne.

Tabuľka nutričných hodnôt

LevroTest AM Formula – veľkosť jednej dávky: 5 tabl.
Počet dávok v balení: (120 tabl.) 24
D-asparágová kyselina 3 120 mg
Rhodiola extrakt z koreňa 100 mg
– z toho 3 % rosavíny 3 mg
– z toho 1 % salidrosidy 1 mg
Polygonum extrakt z koreňa 100 mg
– z toho reservatrol 50 mg
Vitamín B6 2 mg
Kyselina listová 400 ug
Vitamín B12 6 ug
Vitamín D 25 ug
LevroTest PM Formula- veľkosť jednej dávky: 4 tabl.
Počet dávok v balení: (120 tabl.) 30
Extrakt senovky gréckej 1 100 mg
Tribulus extrakt 1 000 mg
– z toho Tribulus terrestris extrakt (90% saponínov) 900 mg
Vitamín B6 10 mg
Zinok 15 mg
Horčík 90 mg

Zloženie 

LevroTest AM:  (E460(i), E341), maltodextrín, spevňujúce látky (E464, E422), protispekavé látky (E470b, E551, E553b), extrakt z koreňa rhodioly ružovej (Rhodiola rosea L.; 3 % rosa ), extrakt z koreňa polygón (Fallopia japonica (Houtt)). Ronsa Dec.; 50% resveratrolu), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamín), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), stabilizátor (E1202), leštiaca látka (E1521).

LevroTest PM: komplex rastlinných extraktov [extrakt zo semien senovka grécka (Trigonella foenum-graecum L.), extrakt z plodov tribulus terrestris (Tribulus terrestris L. ; (90 % saponínov)], objemové činidlá (E460(i), E341 , maltodextrín, horečnaté soli kyseliny citrónovej, protispekavé látky (E470b, E551, E553b), stabilizátory (E1201, E1202), síran zinočnatý, vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), spevňujúca látka (E524) E102, E129, E150b, E153).

Odporúčané dávkovanie

Levro Test AM formula: Užívajte 5 tabliet denne (3 ráno, 2 počas dňa alebo pred tréningom) po dobu 12-tich dní. Potom nasleduje 3-dňová prestávka a po nej nový 12-dňový cyklus.

Levro Test PM formula: Užívajte 4 tablety denne pred spaním. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

 

Upozornenie : Nepožívajte, ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku prípravku. Potravinové doplnky by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Odporúča sa zdravá strava a zdravý životný štýl.

Skladovanie : Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.