-14%

Nutrex Lipo-6 Black Diuretic 80 kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 20,90€.Current price is: 17,90€.

Nutrex Lipo-6 Black Diuretic je rýchlo pôsobiace prirodzené diuretikum, ktoré pomáha odstraňovať prebytočnú vodu z tela. Je vhodný pre mužov aj ženy.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

Nutrex Lipo-6 Black Diuretic 80 kapsúl

Nutrex Lipo-6 Black Diuretic je rýchlo pôsobiace prirodzené diuretikum, ktoré pomáha odstraňovať prebytočnú vodu z tela. Môže zmierniť nadúvanie a zlepšiť definíciu tým, že podporuje stratu podkožnej vody. Lipo 6 Black Diuretic je skvelou voľbou na rýchle zbavenie sa mäkkého, nafúknutého vzhľadu.

Taktiež podporuje rovnováhu pridaných kľúčových elektrolytov, ako sú horčík a draslík. Udržiavanie zdravej rovnováhy tekutín pri odvodňovaní je rozhodujúce pre udržanie sily a plnosti svalov. Lipo 6 Black Diuretic je vhodný pre mužov aj ženy.

Je úplne bez stimulantov, takže ho môžete užívať kedykoľvek. Ak je vaším cieľom odvodňovanie a spaľovanie tukov súčasne, môžete ho kombinovať s termogénnym spaľovačom tukov, ako je Lipo-6 Black Ultra Concentrate alebo Nutrex Lipo 6 Black Weight Loss Support, a dosiahnuť tak svoj vysnívaný štíhly vzhľad.

Výhody Nutrex Lipo-6 Black Diuretic 

  • Rýchle odstránenie nadúvania a prebytočnej vody
  • Udržanie elektrolytovej rovnováhy počas diurézy
  • Obsahuje silné prírodné diuretické zložky

Nutričné hodnoty

v porcicps RHP
Hořčík (citrát hořečnatý) 75 mg 20 %
Draslík (z komplexu glycin draselného) (Albion®) 31 mg 1,6 %
Přírodní diuretický komplex* 1486 mg

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 4 kapsule dvakrát denne. Zapite dostatočným množstvom vody. Odporúčame používať Diuretikum počas 5 po sebe nasledujúcich dní, aby ste dosiahli požadovanú straty nadbytočnej vody v podkoží. Vypite najmenej 2,5 l denne. Neprekračujte odporučené dávkovanie.

Upozornenie: Doplnok stravy. Vhodné najmä pre športovcov. Nie je náhradou pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí! nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu a pri teplote do 25 ° C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za vady vzniknuté nevhodným skladovaním a použitím.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.