-23%

Vemoherb Muscle Kick 90 kapsúl

Kategória: Značka:

Original price was: 34,90€.Current price is: 26,90€.

Novinka z dielne Vemoherb je zameraná na svalovú hmotu.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

4 na sklade

Popis

Vemoherb Muscle Kick

Vemoherb Muscle Kick – doplnok stravy. Novinka zameraná na svalovú hmotu. Obsahuje extrakt z Bulharského Tribulje, leuzey (beta-ekdysterón), extrakt z ginkga, l-arginín a extrakt z plodov čierneho korenia. Vďaka synergnímu pôsobenie týchto zložiek je Muscle Kick účinným produktom, ktorý možno odporučiť každému, kto chce efektívne podporiť tréningové výsledky.

Produkt je zameraný na: 

Svalovú hmotu bulgarian Tribulus 125 mg extraktu z rastliny Tribulus Terrestris pôvodom z Bulharska je garanciou skutočného účinku.

Extrakt obsahuje 60% furostanolového saponínu protodisocinu. Saponíny (z ktorých protodioscín z Bulharského Tribulje má najvyššiu účinok) sú látky súvisiace s mnohými procesy v tele. 

leuzea carthamoides – účinná zložka v extrakte leuzey je 95% beta-ekdysterón. Beta-Ecdysteron so odporúča užívať pri dlhších fyzických výkonoch Ginkgo Biloba.

Extrakt z listov ginkga je cenený predovšetkým pre účinky súvisiace s vytrvalosťou. 

L-arginín:

Semi-esenciálna kyselina l-arginín je produkovaná v tele. Ale len v malej miere, preto je treba dopĺňať ju pri tréningu vo forme doplnkov. 

Extrakt z čierneho korenia:

Niektoré štúdie naznačujú, že aktívne zložka čierneho korenia, Piperín (extrakt v doplnku Muscle Kick je štandardizovaný na 95%). 

balenie: 90 kapsúl 

Odporúčané dávkovanie: Berte 1 kapsulu denne 3 krát denne. Výrobca uvádza 1-2 kapsule 3x denne. 

Upozornenie:

Môže znižovať zrážanlivosť krvi. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nenahrádza pestrú stravu. Skladujte v suchu, chlade, mimo dosahu detí a slnko. 

Zloženie v 1 vegánskej kapsuli:

150 mg L-arginín, 125 mg extrakt Tribulus Terrestris (nadzemné časti rastliny a plody) s obsahom 60% furostanolového saponínu – determinovaného ako protodioscín, 125 mg maralí koreň ( leuzea carthamoides ) (95% beta-ekdysteronu), 80 mg extrakt z listov Ginkgo biloba (24% ginkgoflavonových glykozidov), 5 mg extrakt z plodov čierneho korenia, zahusťovadlo maltodextrín, protispekavé látky fosforečnan vápenatý a stearan horečnatý.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.