-20%

Best Nutrition MINERAL BOOSTER 60 tabliet

Kategória: Značka:

Original price was: 9,90€.Current price is: 7,90€.

Tablety zaisťujúce plnohodnotný zdroj vitamínov spoločne s práškom z plodov ruže šípovej ktoré sú zdrojom prirodzene sa vyskytujúcich bioflavonoidov. Obsiahnuté vitamíny a minerály dodávajú telu energiu a vitalitu a pôsobia priaznivo na nervovú sústavu. Vitamín C, B2 a E sa radí medzi antioxidanty, ktoré chránia bunky tela pred voľnými radikálmi. Vitamín C, E, B6, B12 a kyselina listová posilňujú prirodzený imunitný systém organizmu. Mineral Booster je obohatený aj o Aquamín®, ktorý obsahuje hlavne Vápnik, Horčík a dalších 72 prvkov.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

3 na sklade

Popis

Best Nutrition MINERAL BOOSTER

Best Nutrition MINERAL BOOSTER – tablety zaisťujúce plnohodnotný zdroj vitamínov spoločne s práškom z plodov ruže šípovej ktoré sú zdrojom prirodzene sa vyskytujúcich bioflavonoidov. Obsiahnuté vitamíny a minerály dodávajú telu energiu a vitalitu a pôsobia priaznivo na nervovú sústavu. Vitamín C, B2 a E sa radí medzi antioxidanty, ktoré chránia bunky tela pred voľnými radikálmi. Vitamín C, E, B6, B12 a kyselina listová posilňujú prirodzený imunitný systém organizmu. Mineral Booster je obohatený aj o Aquamín®, ktorý obsahuje hlavne Vápnik, Horčík a dalších 72 prvkov.

Nutričné hodnoty produktu:

Špeciálny komplex, ktorý je svojím zložením určený predovšetkým pre aktívnych športovcov a fyzicky extrémne zaťažených jedincov!

Dávkovanie:

1 tableta denne

Zloženie:

Aquamín®, Kyselina askorbová, prášok ružových šípok, vitamín E acetát 50%, Niacín, D-Biotín 1%, D-pantotenan vápenatý, Pyridoxín HCl, Kyselina listová 10%, Tiamín mononitrát, Riboflavín, Vitamín B12 0,1%, Zinok, Maltodextrín, Mikrokryštalická celulóza

Upozornenie:

Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Liek nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Žlť SY a červeň Allura môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.