-23%

Best Nutriton CLA 2000 60 tabliet

Kategória: Značka:

Original price was: 12,90€.Current price is: 9,90€.

CLA (konjugovaná kyselina linolová) je unikátna mastná kyselina klinicky preukázaná, že znížuje telesný tuk, zvyšuje svalovovú hmotu a podporuje celkové zdravie.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

Nie je na sklade

Popis

Best Nutriton CLA 2000

Best Nutriton CLA 2000 (konjugovaná kyselina linolová) je unikátna mastná kyselina klinicky preukázaná, že znížuje telesný tuk, zvyšuje svalovovú hmotu a podporuje celkové zdravie. Napomáha likvidovať tukové zásoby a súčasne podporuje tvorbu a rast svalovej hmoty. Ovplyvňuje tiež efektívnejšie využívanie energie, kedže funguje ako bariéra, ktorá bráni tuku vstúpiť do tukových buniek. Tuk sa namiesto uloženia v tukových bunkách presunie do svalových buniek, kde sa využije pri produkcii energie.CLA poskytuje množstvo potrebné na zníženie tuku bez nežiaducich kalórií. Výhody CLA je že sa jeho účinnosť neznižuje v priebehu času užívania.

Vyhody:

  • znižuje telesného tuku
  • podporuje spaľovanie a odbúravanie tuku
  • podporuje zníženie tukových zásob
  • podporuje zdravú hladinu cholesterolu v krvi
  • prispieva k spomaleniu nárastu hmotnosti
  • zabraňuje ukladaniu tuku
  • má priaznivé účinky na metabolizmus glukózy

Pravidelným užívaním CLA kapsúl, samozrejme za súčasného pravidelného športovania minimálne dvakrát týždenne a vhodných stravovacích návykov, zhodíte nadbytočné kilá, zbavíte sa nevzhľadnej slaniny a dokonca podporíte rast svalovej hmoty!

Dávkovanie:

Užívajte 1×2 capsule denne s jedlom.

Upozornenie: 

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Výrobca neručí za škody, vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.