-20%

Amix Creatine monohydrate 500g

Kategória: Značka:

Original price was: 24,90€.Current price is: 19,90€.

Amix Nutrition Creatine Monohydrate je doplnok stravy v práškovej forme, ktorý obsahuje čistý kreatín monohydrát a je populárny najmä medzi športovcami.


* Darček ku každej objednávke
* Šejker zadarmo pri nákupe nad 100 €
* Doprava zdarma pri nákupe nad 80 €

6 na sklade

Popis

Amix Creatine monohydrate

Amix Creatine monohydrate, ako prirodzený zdroj energie, hrá kľúčovú úlohu v pohybe svalov. Je nevyhnutným palivom pre efektívnu funkciu svalov počas fyzickej aktivity, najmä počas silového tréningu. Kreatín poznajú najmä návštevníci posilňovní, ale jeho použitie sa rozšírilo aj do ďalších oblastí. Používa sa v bojových športoch, pri šprintoch, a v kolektívnych športoch. Kreatín je úzko spätý so silou a kondíciou svalov, ktoré sú nevyhnutné pre každodenný plnohodnotný pohyb a radosť z neho. Zvýšená sila a zdravé svalstvo zabezpečujú istotu v pohybe, čo je kľúčové najmä pre starších ľudí zo zdravotného hľadiska, pretože nízka svalová sila zvyšuje riziko pádov. Pravidelná konzumácia kreatínu môže zlepšiť účinok tréningu na silu svalov nielen u mladých športovcov, ale aj u dospelých osôb nad 55 rokov.

Kreatín Monohydrate je ultra mikronizovaná forma kreatínu monohydrátu, čo zaručuje jeho vysokú kvalitu, čistotu a vynikajúcu absorbovateľnosť. Kreatín monohydrát, ako najrozšírenejšia forma kreatínu, podporuje nárast svalovej hmoty, prispieva k zväčšeniu objemu svalových buniek a pomáha rýchlej regenerácii. Účinne poskytuje potrebnú energiu, čo vám umožňuje dosiahnuť maximálny výkon počas tréningu. Zároveň Creatine Monohydrate podporuje fyzický a silový výkon pri vysoko intenzívnych tréningoch.

Nutričné hodnoty

ve 100g v porci 5g
Kreatin monohydrát 100 g 5 g

Zloženie

Čistý kreatín monohydrát

Odporúčané dávkovanie

Denná dávka je 5 g (2 čajové lyžičky), ideálne 30-60 minút pred fyzickou záťažou a zapiť dostatočným množstvom vody. Pre maximalizovanie výsledkov je dôležitý pravidelný príjem kvalitných bielkovín.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom.

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone.

Zostaňme v kontakte!

Získaj prístup k exkluzívnym e-mailom so zľavami a špeciálnymi ponukami.

Ochrana súkromia

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.